KEZDJEN EL FŰRÉSZELNI!

Az erős gazdaságok szerte a világban a kis- és közepes méretű vállalkozásokon alapulnak, amelyek helyi szinten tevékenykednek, de világméretű sikert teremtenek. A kis cégek gyakran dolgoznak fel helyi faanyagot, gyakran teremtenek munkahelyeket a helyiek számára, vagy gyártanak olyan anyagokat, amelyekre szükség van a helyi piacokon. A kisvállalkozások olyan faipari termékeket állítanak elő, mint az építőanyagok, kerítések és kapuk, padlók, bútorlapok, raklapok, boros hordók és szőlőkarók, vagy akár méhkaptárak és fa étkészletek. És több mint 60.000 esetben a termelés lelke nem más, mint egy Wood-Mizer szalagfűrész.

Igen, pontosan! A Wood-Mizer 1982-ben történt alapítása óta, a cég több mint 60.000 szalagfűrészt gyártott, amelyekmintegy 60 országban működnek.

A Wood-Mizer idén tavasszal a „KEZDJEN EL FŰRÉSZELNI” nevű akciót kínálja:
bármelyik narancssárga szalagfűrészt 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni.

  • LT10 sorozat. A fűrészelés kezdeti szintje; tökéletesen használhatók gazdaságokban és farmokon
  • LT15 sorozat. Népszerű fűrészgép kisvállalkozások számára; helyhez kötött működés
  • LT20 sorozat. A fűrészgép kapható helyhez kötött vagy hordozható változatban; gyakran használják hordozható fűrészgépként fűrészelési munkák vállalása esetén
  • LT40 sorozat. A híres Wood-Mizer fűrészgép; a kialakítása nagyon hasonlít annak a fűrésznek a kialakításához, amelyet a cég alapítói, Don Laskowski és DanTekulve 1982-ben terveztek
  • LT70 sorozat. Erős fűrészgép vállalkozások számára; távirányítóval és szállítószalagokkal is kapható; nem csak az újonnan alapított cégek részére alkalmas, hanem a meglévő termelő üzemek modernizációjához is.

Ha Ön vállalkozó és új ötleteket keres a faipar területén és úgy érzi, hogy itt az ideje a géppark modernizációjának a „KEZDJEN EL FŰRÉSZELNI” akció sokat segíthet Önnek!A Wood-Mizer képviselő kiszállítja a berendezést, képzést ad a gépkezelőnek, szervizszolgáltatást biztosít és alkatrészeket lehet rendelni tőle. Sőt mi több! A 10%-kal olcsóbban, újonnan megvásárolt Wood-Mizer fűrészgépéhez teljesen ingyenesen adunk15 dbMaxFLEX szalagot -ami egy új, kiváló minőségű termék.

szalagfűrész

 

A Wood-Mizer „KEZDJEN EL FŰRÉSZELNI” promóciós ajánlata 2016. március 1-től június 30-ig tart.

 

Wood-Mizer Hungary Kft.
H-2921 Komárom, Szőnyi út 67.
Tel.: +36-34/346-255
Mobil: +36 20 915 9463
E-mail: woodmizer@woodmizer.hu


Tetszett a cikk?