Robland marógép – ablakgyártás univerzális gépe Belgiumból

A 25 éves Paliszander Kft. által forgalmazott belga ROBLAND T120P az egyik legmegbízhatóbb és strapabíróbb csapozó maró a piacon. A marógépcsaládot már több mint 20 éve vezette be a piacra a belga cég. Annyira jól sikerült konstrukció, hogy ez idáig kis ráncfelvarrásoktól eltekintve alapvető változást nem történt a marógépen. A gép alapjain most sem változtattak.

KÁR HOZZÁNYÚLNI, AHHOZ, AMI TÖKÉLETES.

A marógép asztalmérete az összes típusnál 1200 x 705 mm, a kocsi méret 760 x 500 mm. A tengely fordulatszáma 5 sebességben állítható 3000 és 10 000 fordulat per perc között. A gép motor teljesítmény 7,5 LE. Kategóriájának egyik legrobosztusabb és legerősebb marógépet, ezt alátámasztandó, hogy a gép tömege meghaladja az egy tonnát.

Figyelem: több mint 1000 kg! A géphez rendelhető extra gyorscserélhető tengely MK5 többféle átmérőben. A tengely jobb/bal forgásiránya állítható alaptartozékként. Éppúgy, ahogy az asztalszélesítő és hosszabbító is. A tengelyek speciális temperált és keményített acélból készülnek, és kiegyensúlyozó egység biztosítja a vibrációmentességüket. A 2800 mm-es asztalhosszabbítást a Paliszander alapáron nyújtja. Az oldalsó csapozókocsi védőburkolata szintén az alapár részét képezi. A ROBLAND legújabb fejlesztése a csapozó védőburkolat automatizálása. Többé nem kell a több mint 70 kg-os alkatrészt megemelni a szerszámcserénél, mivel a burkolat egy mozdulattal félrehajtható.

AUTOMATA CSAPOZÓ VÉDŐBURKOLAT

A komfort csomag részét képezi az asztal mögé manuálisan behajtható vonalzóegység, a tengely motoros emelése és süllyesztése, illetve a tengelymagasság digitális kijelzése. Az említett komfortfokozattal értékes időt nyerhet egy termék legyártásánál és így a ráfordított költség is lecsökken. A ROBLAND marógépek nagy komfortfokozatának, precíz tervezésének és nagy termelékenységének köszönhetően sok faipari vállalkozás nagy becsben tartott gépe, mert speciális igényeknek is tökéletes felszereltségű illetve a kisebb vállalkozások meg tudják vele őrizni rugalmasságukat.

Az olyan vállalkozások számára, ahol a bútor- és a nyílászáró gyártás is gyakori, egy jól felszerelt és minden igényt kielégítő gépet javaslunk, mint a ROBLAND T120.


A ROBLAND gyárat több mint 40 éve alapította a névadó Robert Landuyt, aki már a kezdetektől kitűnt a piacon egyedülálló elhivatottságával. Azzal, hogy minden egyes gépet az alapgéptől a legmagasabb szintű CNC-ig a ROBLAND gyárban készítenek el és állítanak össze.

A versenytársaktól eltérően nem alkalmaznak távol keleti alkatrészeket és beszállítókat. Ennek eredménye a szigorú minőségi kontrol és nagyfokú rugalmasság. Mára a ROBLAND név összeforrott a professzionális ipari gépek minőségi gyártásával. Küldetése robusztus, magas teljesítményű termékek előállítása a legjobb ár-értékarány mellett.

A ROBLAND-siker titka a megbízhatóság és a minőség. A hazai piacon több mint 4000 ROBLAND gépet értékesített a Paliszander Kft. az elmúlt 25 év alatt. Ezen túl a ROBLAND gépek minőségi szintjét az is alátámasztja, hogy a használtgép-piacon nagy ritkán bukkan csak fel egy-egy ROBLAND faipari gép, és azt is magasan a piaciár felett napok alatt elkapkodják.


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-junius-42-43


Tetszett a cikk?