AKE prémium fűrészek a Selco lapszabászgépeken

A világ egyik vezető faiparigép-gyártója,, az olaszországi pesarói székhelyű BIESSE csoport az AKE mellett döntött, és SELCO lapszabászegységeit a jövőben a németországi, balingeni székhelyű prémium termékeket gyártó AKE fűrészeivel fogja felszerelni.

A döntés alapját az a hosszú távú intenzív támogatás és együttműködés jelentette, mely régóta fennáll a gépgyártó és a felső olaszországi Forli-ban székelő AKE-partner, a HoWeMa Italia Srl között. 2016 elején a Biesse géptartozékokat tesztelő bizottsága több különböző, körfűrészlapokat gyártó vállalat termékeit kezdte vizsgálni. Céljuk az volt, hogy megtalálják azt a beszállítót, aki megfelel a vevők által elvárt magas igényeknek, és egyben kiemelten kezeli a SELCO termékcsalád által támasztott minőségi elvárásokat. Köszönhetően a sikeres teszteredményeknek és az AKE 24-es típusú lapszabász körfűrészeinél fellelhető széles termékportfóliónak, az AKE kapta meg azt a megbízást, melynek értelmében a jövőben a SELCO lapszabászegységeinek eredeti, OEM géptartozék gyártója lesz. Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy az AKE által képviselt eredeti termékek minősége a különböző szaküzletekben, illetve az AKE-képviseleteken keresztül bárki számára világszerte elérhető. A teljes termékpaletta hamarosan rövid szállítási határidőkkel, raktárkészletről szintén hozzáférhető lesz.

Az AKE rendkívül örül a Biesse ezen döntésének, továbbá meg - győződése, hogy a jövőbeni még szorosabb együttműködés ideális alapot jelent mindkét fél számára a gépek és a szerszámok további fejlesztéséhez.

AKE Hungária Kft.
H-9700 Szombathely
Vásártér u. 12.
Tel.: +36 30 3030 520
Fax: +36 94 513 299
E-mail: akehungaria@ake.hu
Web: www.ake.hu


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-julius-59


Tetszett a cikk?