Több vezeték, több probléma, egyszerű megoldás

A Bosch az új D-tect 150 SV Professional falszkenner a különböző tárgyak nehéz környezetben történő keresésének specialistája.

Rendkívül gyors üzembehelyezést tesz lehetővé az a tulajdonsága, hogy bekapcsolás után semmilyen kalibrálást nem igényel. Egyedülálló képessége, hogy még nedves betonban is megbízhatóan meghatározza a különböző tárgyak helyzetét. Az észlelt anyagtulajdonságokat digitális kijelzőn jeleníti meg. Milliméter pontossággal meghatározza a falban lévő vas vagy nemesvasfémek, feszültség alatt álló vezetékek, fa alapszerkezetek valamint műanyag csövek helyét. Akár 150 miliméteres felderítési mélységgel bír. A vizsgált felület mögötti tárgy mélységének megjelenítése lehetővé teszi a betonátfedések egyszerű meghatározását. A jelnézet (Signal View/SV) funkció még pontosabban mutatja a különösen szorosan egymás mellett található tárgyakat. 

Ha mégis elkerülhetetlen a vezetékkel szembeni fúrás, mélységmeghatározás után a kijelzőn láthatjuk a gép által javasolt maximális fúrási mélységet. Így nagyban segíti a vezeték megrongálódásának elkerülését.

Természetesen IP54 védettségű, azaz por és fröccsenő víz elleni védelemmel is el van látva.

Rendkívül praktikus és könnyen használható szerkezet.

Bosch D-tect 150 SV GBR Produktvideo from Manuel Mayer on Vimeo.

 


Tetszett a cikk?