KOMPRESSZOROK A METABO-TÓL

A Metabo az építő- és a faiparban dolgozó professzionális felhasználóknak egy rendkívül átfogó, rendszermegoldásokat is magában foglaló sűrített levegős szerszámprogramot kínál különféle alkalmazásokra, ami számos kompresszort, sűrített levegős szerszámokat és az ezekhez használható tartozékokat jelent. 


Kompakt sűrített levegős Power kompresszorok professzionális fe lhasználók számára: az ácsok, az asztalosok, a burkolók, a festők, a fénye zők, a gipszkartonszerelők, a szerkezetépítésben és az ablakok beépí tésénél dolgozó szakemberek számára.

A Metabo tavaly ezen családon belül teljesen átdolgozta Power osztályának kompresszorait: a négy új olajmentes modell – a Power 180-5 W OF, a Power 200- 10 W OF, a Power 280-20 W OF és a Power 400-20 W OF – tartályai 5–20 literesek és mindegyik különösen kompakt, mobilis és robusztus gép. Megbízhatóan szállítják a sűrítet t levegőt a tűzőkapcsozáshoz, szegezéshez, lakkozáshoz, felületkezeléshez, véséshez, kifúváshoz és tisztításhoz vagy csővezetékek nyomáspróbájához. Az 1,1–1,7 kW teljesítményű légsűrítőket nem kell kenni és nincs szükségük olajra, ezért a kompresszorok minden pozícióban szállíthatók. Így az olajszivárgás már a múlté. 


A Power 280-20 W OF és a Power 400-20 W OF kompresszorokat a felhasználó a kihúzható fogantyú segítségével könnyen el tudja húzni a munkavégzés helyére. Mindkét modellen rögzíthető a Metabo MetaLoc rendszerkoffere, valamint további, a piacon használatos kofferek és boxok.

Ezeket a gépeket a kis súlynak és a kompakt építési módnak, valamint a kiegyensúlyozott elhelyezésű markolatnak köszönhetően egyszerűen és erőt, energiát spórolva lehet a munkavégzés helyszínére szállítani. Ezen felül beférnek egy személyautóba is. A Power 280-20 W OF és a Power 400-20 OF modellt a felhasználó kényelmesen elhúzhatja az építkezésen keresztül a munkavégzés színhelyére, a teljes gumírozású kerekeken a kihúzható fogantyúnál fogva. Mindkét modellhez hozzáerősíthető a Metabo MetaLoc rendszerkoffere, valamint további, a piacon kapható szokásos kofferek és boxok. Ha tetőre vagy építési állványzatra kell a gépeket felvinni, akkor a három nagy teljesítményű kompresszort a felszerelt emelő fülekkel egyszerűen és biztonságosan lehet rögzíteni egy darun.

Egy stabil csőkeret védi mind a négy kompresszort a sérülésektől és a felhasználó az erős fémborítást rakodófelületként is használhatja. A Power 400-20 W OF nagyon halkan működik és ezért különösen alkalmas zárt terekben vagy lakóépületekben történő alkalmazásra. A gépnek
alacsony áramfogyasztás mellett nagy levegő-leadási teljesítménye van. Ezen kívül kevés karbantartást igényel, kivételes  módon terhelhető, és éppen ezért folyamatos munkavégzésre ajánlott.

Metabo Hungária
Szerszámforgalmazó Kft.
H-1103 Budapest, Noszlopy út 30.
Szerviz és vevőszolgálat:
+36-1/434-22-25
Tel.: +36-1/434-22-20
E-mail: info@metabo.hu
www.metabo.hu


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-november-21-23


Tetszett a cikk?