Riepe tisztítórendszer a tökéletes élekért

Az élzáró géppel rendelkező vállalkozások számára bizonyára ismerős helyzet, amikor a gépből kikerülő alkatrészek alsó és felső felületeit az élzáró anyag mellett utólagosan, manuálisan kell megtisztítani a ragasztómaradványoktól. A Riepe által kifejlesztett felhordó berendezés még a gépben, menet közben megoldja az élzáráskor kikenődött ragasztó problémakörét.

A Riepe GmbH & Co. KG több mint 35 éve fejlesztette ki és gyártja németországi bázisán elektronikus vezérlésű felhordó egységeit, valamint a hozzá tartozó speciális tisztítófolyadékokat a bútoripar számára. Berendezései mára megtalálhatók az összes népszerű gyártó élzáró gépein széria- vagy opciós lehetőségként. A folyamatos fejlesztésnek és a saját gyártásnak köszönhetően egyenletesen magas színvonalú termékek kerülnek ki gyártósoraikról.

Ennek köszönhetően e speciális felhasználási körben a Riepe GmbH mára világszerte piacvezető gyártóvá vált.

A rendszer alapja a szórófejek által felhordott speciális LPZ/II formaleválasztó és LP163/93 tisztítószer kombinációja, mely megakadályozza az élek menti felületre kikenődött ragasztó megtapadását és segíti annak eltávolítását. A tisztítószer segítségével, igény szerint lehetséges a mart rádiusz selyem-, illetve magasfényű kiképzése is, erre a Riepe által kínált többféle polírkorongtípus helyes megválasztásával nyílik mód. További lehetőségként az élzáró gépek védelmére is kínálunk megoldásokat, az LP288/99 antisztatikus hűtőfolyadékkal az élek töltése megszűnik, a forgácselszívás javul, az NFLY leválasztószer pedig a nyomógörgőket védi a lerakódásoktól.

Fontos megemlíteni, hogy a rendszerben alkalmazott Riepe folyadékok a lap- és élanyagokban, illetve az élzáró berendezések alkatrészeiben nem tesznek kárt. A rendszer az esetek többségében utólag is felszerelhető az élzáró gépekre.

További információ:

Greenteam Kft.
9700 Szombathely, Varasd u. 16.
Tel.: 94/510-830
www.greenteamkft.hu


Tetszett a cikk?