Katana a CNC-hez

A Leitz megoldást kínál olyan megmunkálási problémára, amelyek a körfűrészlapok használatánál merülnek fel CNC-gépeknél. A CNC megmunkáló központokhoz kifejlesztett Katana különösen akkor bizonyítja erejét, amikor a fűrészelést látszó felületen is alkalmazzák. A fűrészlap különböző alapanyagoknál is tökéletes felületet biztosít, nincs szükség utólagos megmunkálásra. Emellett jelentősen csökkentett zajszinttel dolgoznak és többszörös élezési lehetőséggel bírnak.

Az előnyök itt még nem érnek véget: a Leitz raktárprogramjából elérhetők, 180–350 mm átmérőben rendelhetők és nem utolsósorban a CNC-gépek aggregátján kívül hagyományos fűrészeken is használhatók. További előnyük az, hogy a Katana CNC körfűrészlap megnövelt előtolási sebességel rövidíti a gyártási időt. A fűrészlap rezgését pedig jelentősen csökkenti a speciális lézeres metszésű lapcsillapítás.

A szerszám gazdaságosságát támogatja, hogy a fokozott szerszám-futásstabilitás csökkenti a géptengely csapágyazására ható erőket, mely annak élettartamát is növeli. A Katana a különleges foggeometriája miatt sokoldalúan használható különböző anyagok fűrészelésénél. Egyaránt alkalmasak laminált, akrilos, vagy furnéros bevonatú laptermékekhez, tömörfa lapokhoz kereszt- vagy gérvágásra.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: +36-23/521-900.
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


katana-a-cnc-hez-leitz


Tetszett a cikk?