Fény és funkció

A Halemeier több mint 25 éve fejleszt és gyárt világítástechnikai berendezéseket a bútor- és konyhaipar számára, mindig a felhasználó műszaki igényeihez igazodva.

A cég új fejlesztése a zsebajtó (a legkisebb helyekre ajánlott tolóajtó, eltolva valamelyik oldalra eltűnik a falban, illetve az abban lévő tolószerkezetben) mögé telepített elektromos készülékek automatikus lekapcsolási lehetősége. A biztonsági doboz garancia arra, hogy a készülékek ne váljanak biztonsági kockázattá. A felügyeleti funkciót a megfelelő helyen elhelyezett kapcsolók biztosítják. A Safetybox három változatban kapható, 230 vagy 400 voltos feszültséggel, amely 3 fázisú csatlakozáson vagy Schuko dugón keresztüli működtethető.

A Halemeier egy mindössze 4,5 mm vastag világítási profilt fejlesztett ki, hogy illeszkedjen a Hettich AvanTech You fiókrendszeréhez. Mágneses vagy rezgésérzékelővel kombinálva elemes, automatikusan kihúzható világítás jön létre. 

A CircleLite 78 egy kerek lámpatest, alacsony beépítési mélységgel. A fény színe állítható. A lámpagyűrűn belüli terület lehetővé teszi kapcsolók vagy spotlámpák belszerelését is.

Az okostelefonokhoz és táblagépekhez való dupla USB-aljzat 27 watt töltési kapacitással rendelkezik, s csak 12 mm-es beépítési mélységet igényel. Konyhai fülkék oldalán is elhelyezhető.


Forrás: www.halemeier.de, dds


Tetszett a cikk?