Vákuumos rögzítőrendszerek

A vákuum befogórendszert egy erős, zajmentes elektromos vákuumpumpa üzemelteti. A berendezés mindkét oldalon elszívólappal van ellátva (alul és fölül), különböző anyagok vízszintes és függőleges befogását lehetővé téve ezzel. A vákuumtalpak a munkadarab méretéhez igazodva oszthatók, így a kisebb méretű alkatrészek is biztonsággal rögzíthetők. A vákuumos rögzítőrendszer nemcsak sima felületekre fogatható le biztonságosan, hanem a beépített leszorítócsavaroknak köszönhetően akár érdes felületekre is.
A létrehozot t vákuumtípustól függően 700–750 mbar közötti, így a berendezések akár 95 kg - os munkadarab rögzítésére is alkalmasak. A vákuumos rögzítő kiváló ár-érték arányának köszönhetően kis beruházási költséggel a munkadarabok egyszerű és gyors rögzítésével időt és pénzt spóroltunk meg. A készülék 230 V-os hálózati feszültségről üzemeltethető, így akár a helyszíni munkáknál is jó szolgálatot tehet.
A vákuumos rendszerű készülékek mellett a Virutex kínálatában sűrített levegővel működő rendszerek is megtalálhatók, melyekkel már a műhelyben felmerülő legtöbb rögzítési feladat megoldható.


Paliszander Kft.
Tel.: 06-1/290-3666.
www.paliszander.hu
 


Tetszett a cikk?