FUGA? NULLA – MINŐSÉG? 100%!

A megbízható, kipróbált és a nedvességnek leginkább ellenálló módja a null-fugának: minőségi poliuretán (PUR) ragasztó.

A PUR-ragasztó az OTT-CombiMelt rendszer segítségével takarékos adagolást és a kikeményedés után egy hosszú életű, rendkívül erős kapcsolatot biztosít az élanyag és a bútorlap között.

Teljesen mindegy, hogy furnér élanyagról vagy tekercselt műanyag élanyagról beszélünk . Ez igaz a munkadarabra is, hiszen az OTT cég már extrém mennyiségű különböző laptípusokon ért el kiváló eredményt ezzel a technológiával.

A PUR-ragasztó használata nem okoz hőterhelést az élanyagnak, mely esetenként – főként vékony élanyagoknál – hullámosodást okozhat, illetve nem kívánt módon szennyezheti a megmunkáló szerszámokat.

A poliuretán ragasztó vitathatatlan vízállósága mellett még óvodai felhasználhatósága is engedélyezett. Kedvező tulajdonságaival önmagát kínálja konyhai, illetve fürdőszobai felhasználásra is.

Az úgynevezett null-fugát egy, a lehető legvékonyabb ragasztóréteg alkalmazásával érjük el, mely ennek ellenére óriási tapadóerőt biztosít az élanyag és a bútorlap között. Az így kialakuló találkozási vonal gyakorlatilag felismerhetetlen, ami természetesen a tökéletes utómegmunkálásnak is köszönhető.


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-majus-10


Tetszett a cikk?