Minőség mindenek felett

A trendekhez igazodva a harn cég is kifejlesztette a közkedvelt triomax termékcsalád modern változatát, a RITMA CUBE fiókrend-szert. Az új fiókok megtervezésénél is alapvető szempont volt a kifogástalan funkcionalitás és a megbízható minőség. A tökéletes és lágy záródást a már jól bevált Sylent-soft mechanizmus biz-tosítja. A RITMA CUBE tetszetős modern formáját a minimalista designnak köszönheti, ami egyben hatékony helykihasználásra is lehetőséget ad a felhasználónak. A fiókkávák metálszürke és fehér színben kerültek kereskedelmi forgalomba. A harn cég ez év során folyamatosan vezeti be a termékcsalád teljes palettáját. Hosszúsági méretválaszték 270–550 mm-ig a 35 kg-os, 450–650 mm-ig a 60 kg-os teherbírású sínek esetén. A program 3-féle kávamagassággal lesz elérhető. Az alap kávamagasság mellett rendelhetőek fiókok 1 – kör vagy szögletes – korláttal, 2 korláttal és zárt oldalfal-magasítóval, ami lehet fém vagy üveg. A szinkronizált működést fogaskerék - fogasléc mechanizmus biztosítja.

A harn fiókrendszerek magyarországi forgalmazója a Triomax Hun-gary Kft., amely 2 alapvető szempont szerint végzi tevékenységét. Egyik szempont a stabil árukészlet, így vevői mindig számíthatnak a rugalmas és gyors kiszolgálásra, a másik, hogy az általa képviselt 

cégek termékei magas minőségi színvonalat képviseljenek. A harn cég fiókjai, a Viefe® cég fogantyúi és a svéd IMA szelektív hulla-déktárolói jól illeszkednek ebbe az üzleti stratégiába.

Triomax Hungary Kft. 1158 Budapest, Késmárk u. 18. www.triomaxhungary.hu info@harn.hu


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-majus-33


Tetszett a cikk?