Elbűvölően kombinált funkciók

A Blum osztrák családi vállalkozásnál minden a mozgás körül forog. Vasalatmegoldásaik a bútorok nyitását és zárását élménnyé teszik és növelik a mozgási komfortot minden lakrészben, de mindenekelőtt a konyhában. Újdonságuk, a TIP-ON BLUMOTION TANDEMBOX technika segíti a modern kialakítási ötletek megvalósítását, ráadásul az innovatív mozgástechnológiának köszönhetően a fogantyú nélküli bútorok magas fokú komforttal kezelhetőek.

INNOVATÍV TECHNIKA

A TIP-ON BLUMOTION egyesíti a TIP-ON mechanikus nyitásrásegítés előnyeit a már bevált BLUMOTION-csillapítással, a finom és halk záródásért – tisztán mechanikus rásegítéssel. Használójának így nyújt állandósult harmonikus komfortélményt. A fogantyú nélküli kihúzóknál és fiókoknál a TIP-ON BLUMOTION nagyfelületű kioldási tartományával gondoskodik a TANDEMBOX elbűvölő mozgáskomfortjáról. Ráadásul, optimális szinkronizálással a kioldási tartomány még tovább növelhető.

CSEKÉLY ELŐLAPRÉS

A TIP-ON BLUMOTION megoldható már 2,5 mm előlapréssel – ezáltal konyhákban is ideálisan alkalmazható. Egy nagyfelületű kioldási tartomány az opcionális szinkronizálással akár széles és magas előlapoknál is lehetséges. Az optimalizált káva előlaprögzítéssel kombinálva a nagyobb stabilitást biztosítja, míg a káva továbbfejlesztett elemei és a korpuszsínek még finomabbá teszik a sokoldalú designjáról és magas szintű kezelési komfortjáról ismert TANDEMBOX pihekönnyű futását.

MINDENHOL OPTIMÁLIS

Bár a TIP-ON BLUMOTION TANDEMBOX tervezésekor elsősorban a konyhák napi használatát vették alapul, mely különösen magas követelményeket állít a bútorok mozgásminőségével szemben, ez a megoldás gyakorlatilag valamennyi lakótérben ideális. Így például a fürdőszobában is, ahol a magas páratartalomra gondolva a cinkezett acél és a műanyag elemek biztosítják az optimális korrózióvédelmet.

EGYSZERŰ SZERELHETŐSÉG

A TIP-ON BLUMOTION – melynek alapja egy speciálisan kifejlesztett TANDEMBOX korpuszsín – elemei könnyen és szerszám nélkül szerelhetők. Ezen kívül a kihúzók és a fiókok a szokásos módon megvalósíthatók, plusz helyigény nélkül. További megmunkálások, így például fogantyúmélyítések vagy lécek nem szükségesek. A változatos TIP-ON BLUMOTION-egységekkel különböző belső hosszúságok és súlytartományok valósíthatóak meg oly módon, hogy minden további elem univerzálisan alkalmazható, így minden alkalmazáshoz hozzáillő megoldást kínál.


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-majus-36


Tetszett a cikk?