OHRA állványok Magyarországon

Beszámolunk a németországi kerpeni központú OHRA Regalanlagen GmbH állványrendszereket gyártó és forgalmazó vállalat legutóbbi magyarországi sikereiről.

A bajai fenyő fűrészáru nagykereskedelemmel foglalkozó Tajga-Depo Kft.-nél a rendszeres éves fejlesztésbe került be a 6 m feletti fenyő fűrészáru kültéri raktározásának megoldása OHRA állvánnyal. A 14 m hosszú és 4,5 m magas tetővel ellátott kültéri karos állvány, a Tajga-Depo Kft. színeiben, ez év októberében került felállításra.


Tetővel ellátott kültéri karos állvány a Tajga-Depo Kft.-nél

Baja közelében, Pécsen, a speciális nagy értékű bambusz bútor alapanyagokkal kereskedő  Introwood Kft.-nél egy újonnan elkészült csarnokba került felállításra egy 4,5 m hosszú és 3,5 m  magas OHRA karos állvány. Az állvány egyoldalú, de a későbbiekben kétoldalúvá bővíthető, így rugalmas lehetőséget biztosít a terjeszkedésre. A karos állvány mellé egy kétrekeszes lapállvány is felállításra került, a kényes anyagokat rendszerezve, a megfelelő minőségben történő tárolás érdekében.


Karos állvány az Introwood Kft.-nél

Minőségi áruhoz minőségi állvány való – mondta a cég ügyvezető igazgatója.

A főként építőanyag-kereskedelemmel foglalkozó Lambda System Kft. a kecskeméti telephelyen az alumíniumprofilok tárolására keresett megoldást. Itt került felállításra a kerítés mellett egy 24 m hosszú és 3,5 m magas karos állvány. Így, az eddigi tömbösített raktározással
szemben, egyszerűbbé vált a többféle profil elhelyezése, aminek következtében a kiszolgálás is felgyorsult.


Alumíniumprofilok tárolása a Lambda System Kft. telephelyén

„A megfelelő OHRA állvány alapfeltétele a hatékony termelésnek” – mondta egy elégedett soproni ügyfelünk.

Reméljük, hamarosan Önt is a partnereink között köszönthetjük! Elképzeléseinek megvalósításához forduljon magyarországi képviseletünkhöz.
www.ohra.hu


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-november-10


Tetszett a cikk?