OHRA állványok Magyarországon - 2016. december


Speciális, nagy teherbírású raklapos állvány építése a Gamper Üzletháznál

A németországi, kerpeni központú OHRA Regalanlagen GmbH állványrendszereket gyártó és forgalmazó vállalat további magyarországi sikerei.

A Vas megyei, elsősorban asztalos, bútorasztalos, minőségi készés félkész termékeket forgalmazó Wéberker Kft. 1250 m2 fedett területű raktárhelyiségeiben idén több mint 40 m hosszú OHRA állvány került felállításra. Az állványok kivitelében fűrészáru, lambéria, furnér és bútorlap tárolására megfelelők kerültek összeszerelésre. A faipar fellegváraként is emlegetett Sopronban a nagy sikerű Ubrankovics Kft., amelynek fő profilja gerendaházak, készházak és szabadtéri faépítészet, az OHRA állványok felállításában találta meg a megoldást a 13 m hosszú faanyagok tárolására. A 2,1 m oszloptávolságú, 4 m magas állványokon a nagyobb választékú anyagfajta remekül tárolható.


OHRA állványok a Wéberker Kft. raktárában

A teljes körű bútorgyártással és -kereskedelemmel foglalkozó zalaegerszegi Gamper Üzletház idei nagyszabású fejlesztésével a fedett raktárterület nagy része került beállványozásra vegyesen, OHRA raklapos és karos állványokkal. A 18 m hosszú, 5,5 m magas, ikersoros, speciális, nagy teherbírású raklapos állványrendszeren 168- féle bútorlapot tudnak könnyedén tárolni. A 16 m hosszú karos állványok a fűrészáru tárolására adtak megoldást. A lapszabászgép kiszolgálására kisebb állványok kerültek felállításra.


A 13 m hosszú faanyagok tárolása az Ubrankovics Kft.-nél

Reméljük, jövőre Önt is a partnereink között köszönthetjük!

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván az OHRA Magyarország minden kedves ügyfelének és az olvasóknak. - www.ohra.hu


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-december-19


Tetszett a cikk?