Szerelési segédlet - bárhol

Jól jönne egy mindig kéznél lévő szögbe nyíló kivetőpánt határozó? Esetleg egy fiókrendszer útmutató? Összeszerelési segédlet a felnyíló rendszerekről? Most megtalálhatja mindezt egy helyen, magyar nyelven, ráadásul ingyen. Megérkezett a Blum által fejlesztett Easy Assembly- App, amely iOS-ra és Androidra egyaránt elérhető.

HOZZÁFÉRÉS A TERMÉKEK ELŐNYEIHEZ – INTERAKTÍV MÓDON

Ma már a mobil eszközök a Blum termékek felfedezésének egészen újfajta módjait kínálják. A letölthető alkalmazás képek, kisfilmek, és animációk egész sorával segíti Önt az ügyfeleivel való egyeztetés során. Ráadásul Ön is értékesszakmai információkhoz juthat mindeközben.

BLUM MAGAZINES

A „Blum Magazines” alkalmazás a legújabb Blum termékekről szóló információkat, fontos mozzanatokat mutatja meg Önnek. A szemléltető képek, animációk és videóanyagok nemcsak a technikai részleteket és a programinformációkat tartalmazzák, hanem a lakótér minden területén használható széles alkalmazási lehetőségeket is. Emellett a Blum cégről is olvashat. Letölthető változatok: iPad (iOS), táblagépek (Android)

BLUM EASY ASSEMBLY

Ez az ingyenes alkalmazás egyszerre tartalmazza az összes szerelésisegédletet, és a Blum alkatrészekhez kapcsolódó beállítási útmutatót. Ráadásul mindezek bármikor elérhetőek lesznek az Ön mobil eszközén – így nemcsak időt takaríthat meg, hanem még a csúcsminőségű beépítés is biztosítva lesz.

Csupán néhány felhasználási terület, amelyekről adatokat, szerelési útmutatókat, kisfilmeket talál és használhat fel:

  • felnyílórendszerek
  • kivetőpántrendszerek
  • fiókrendszerek
  • vezetősín rendszerek
  • belső osztórendszerek
  • mozgatás technológiák
  • megmunkálási segédanyagok

Az EASY ASSEMBLY alkalmazás letölthető iOS, illetve Android platformra is.


Kapcsolódó dokumentum:


szerelesi-segedlet


Tetszett a cikk?