A modern konyha

Häfele Loox LED-rendszer: Plug & Play, szép megjelenés

A konyha tökéletes munkakörülményeket biztosít a tevékenységek elvégzésére. Ez akkor működik jól, ha a funkcionalitást és az egyedi világítást tökéletesen összehangoljuk. Más szóval: a felhasználhatóság és a jobb fény magasabb szintre emelheti a kulináris élvezeteket.

Az innovatív LED-es Häfele világításib rendszer, a „Loox” Plug & Play bárki számára könnyen összeszerelhető, megfelel a különleges követelményeknek és optimális világítást biztosít. A LOOX termékprogram számos alkatrésze különösen alkalmas a konyhai felhasználásra. Az egyedi tervezés miatt minden konyhában speciális megjelenést kölcsönöz és tökéletes megvilágítást ad, ha szükséges, akkor a kellemes hangulatot biztosítja. A funkcionális világítást a munkalapok, fiókbelsők és felső-alsó szekrények belső megvilágítására tervezték, így növelve a használhatóságot. A hangulatvilágítás ezzel szemben megadja az alaphangot, és létrehoz egy kellemes, jó érzést keltő légkört. A mai világítási rendszereknél egyre nagyobb szerepet kapnak a színhőmérsékletet változtatható, „multi-fehér” keverő berendezések. Az alap- és az egyedi igényeknek megfelelő LED világítótestek a Häfele LOOX termékprogramjából kiválaszthatók.

A legfrissebb LOOX LED világítási rendszereinkben (a harmadik generáció) nagy jelentőséggel bírnak a modulárisan szerelhető és megjelenést változtatható kiegészítő elemek. Az egyedi megoldásokat különféle kapcsolókkal, konverterekkel és hálózati elemekkel támogatja.

Termékprogramunkban a legmagasabb igényeknek is megfelelő megoldásainkat az okostelefonra vagy okos készülékre ingyenesen letölthető applikációval vezérelhető LED- világítás és a Qi indukciós elven működő, rejtetten beépíthető töltő képviselik.

A LOOX ELHOZZA A ZENÉT IS A BÚTORBA.

A LOOX-rendszer szíve az innovatív tápegység. Világszerte használható, és a különböző szabványú feszültségeket és frekvenciákat  biztonságosan kezeli. A jövőben nemcsak a LED világítótesteknekszolgáltat áramot, hanem megszólaltatja a zenét is a bútorokban. Ezt az úgynevezett exciter/rezgő hangkeltő egység adja át a felületeknek, mely lehet fa, üveg vagy fém. A zenéket Bluetooth-technológiával szólaltatja meg a felületen, így a bútorelem egy nagy hangszóróvá válik. Ezzel a termékprogrammal – a fény és a hang a bútorokban – a Häfele teljesen új utat nyitott a piacon, és a LOOX-rendszert még sokoldalúbbá teszi.


Kapcsolódó dokumentum:


modern-konyha-megfelelo-fenyben


Tetszett a cikk?