Már próbszám is rendelhető

Az elmúlt időszakban sokan kerestek minket azzal a szándékkal, hogy szeretnék megismerni az újságot mielőtt hosszútávon elkötelezik magukat.

Mivel szaklapunk az újságosnál nem vásárolható meg, a megfogalmazott igényt kiszolgálva mostantól lehetőség van arra, hogy a nyomtatott Magyar Asztalos csak egy adott számát rendeljék meg tőlünk.

MIRŐL ÍRUNK HÓNAPRÓL HÓNAPRA?

Szerkesztőségünk alaposan megtervezett tematika alapján állítja össze az újság tartalmát, számos szakember együttműködésével.

A most megvásárolható júniusi számunkban a megszokott rovatokon kívül (alapanyag, portré, társszakma stb.) többek között beszámolunk a májusban tartott házivásárokról, közgyűlésekről, bemutatjuk a most végző diákok- elsőként a Kozmások- vizsgaremekeit, olvashatnak az új rejtett bukó-nyíló vasalatról. Mellékletünkben a vágószerszámokról írunk bővebben.

Online felületünk, a faipar.hu előfizetési oldalának választható opciói közül a Próbaszámra kattintva, majd a kért adatokat megadva kérheti az újságot, amit postai úton juttatunk el a vásárlónak.

A próbaszámot az alábbi linken rendelheti meg:

https://faipar.hu/magyar-asztalos-elofizetes

Ön veszi a lapot? ;)


Tetszett a cikk?