Új FELDER bemutatóterem nyílik!

A Felder KG magyarországi kirendeltsége 2023-tól egy Budapest vonzáskörzetében található bemutatóteremben is várja ügyfeleit. A vállalat 2023 áprilisától, sümegi telephelye mellett, Nagytarcsa ipari területére helyezte ki Pest megyei székhelyét. (Nyitás: 2023.04.21-én)
 

 

Az új bemutató terem egy impozáns épületben kapott helyett, melyet teljes egészében a Felder Group arculatára alakítottak át. Szakképzett értékesítők szakértelme mellett, az asztalos- és bútoriparban használatos gépek széles választéka fogadja az ügyfeleket, a jól megszokott bemutató helyiségekben.

 



 

Faipari gépeink tárházának bemutatására évenként több alkalommal szervezünk házivásárokat, melyre minden kedves ügyfelünket szeretettel várjuk. A házivásárokon a famegmunkáló gépek megtekintése, próbaüzemük kipróbálása mellett értékesítő kollégáinktól választ kaphatnak minden kérdésükre, valamint lehetőségük van arra, hogy kollégáink segítségével a helyszínen meg is rendelhessék a kívánt terméket. Nyitási akcióink keretén belül…

 

A BEMUTATÓTEREM CÍME:
FELDER Nagytarcsa
2142 Nagytarcsa, Cinkotai u 14.
(M0 58-as kihajtó Cinkota)
GPS: 47.5173, 19.2654

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek
8–12:00, 13–17:00


Tetszett a cikk?