Totális szabadság a lámpának köszönhetően

Az építési terület – akár ipari, akár lakóépületről legyen szó – gyakran megkívánja a természetes fény hiánya miatt a megfelelő megvilágítást. A különböző szerelési munkálatok során általában a szakember mindkét kezére szükség van, így jól jöhet egy olyan világítási eszköz, mely nem igényel kézi tartást.

A HF-sorozattal a Ledlenser bemutatja az első olyan fejen/homlokon hordható lámpát, amely kézi „beavatkozás” nélkül működik. Az innovatív Adaptive Light Beam technológia automatikusan elsötétül, majd a „HF8R” jelzésnél fókuszál. Ennek a megoldásnak köszönhetően a fejlámpa mindig optimális megvilágítást biztosít a munkahelyen. A HF-sorozatú világító termékekben az akkumulátorok a lámpafejbe integráltak, ezáltal különösen kompakt a lámpa. Nem zavarja a fej hátsó részét az elemtartó doboz és nincs további kábel a fejpánton. A különböző igényekre való tekintettel a gyártó a HF-sorozatot kedvezőbb áron, „Core” változatban, robusztus „Work” lámpaként és „Signature”-ként is kínálja. Utóbbi futásidő, lumen és funkciók szerint HF4R, HF6R és HF8R kategóriákra oszlik.

A gyártó másik terméke a kompakt és könnyű W1R Work, amely szinte bármilyen táskába vagy szerszámosládába elfér, gyorsan kéznél van, amikor beáll a sötétség vagy erős extra világításra van szükség. A Ledlenser mini lámpáját két fényerővel kínálja: egy mérsékelt 60 lumenes, amely hét órán keresztül világítja meg a környezetet, mielőtt az akkumulátort USB-C kábellel újra kell tölteni. Ha különösen erős fényre van szükség, akkor 220 lument bocsát ki, másfél órás világítási időtartammal. A fényforrás könnyen rögzíthető kapocs vagy mágnes segítségével, így a kezek szabadon maradhatnak. A tartón lévő 360°-ban elforgatható csuklónak és a forgatható fejnek köszönhetően a kis „munkatárs” pontosan oda juttatja a fényt, ahol szükség van rá. Az akkumulátorral együtt a kliplámpa súlya 61 gramm.


Forrás: www.ledlenser.com, dds


Tetszett a cikk?