M.L.S. Magyarország Kft. technológia fejlesztése 2022/03/01

Sajtóközlemény

M.L.S. Magyarország Kft. technológia fejlesztése
2022/03/01

 

Az M.L.S. Magyarország Kft. fejlesztési projektje a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg 193,86 millió forint európai uniós feltételesen vissza nem térítendő támogatás segítségével. A fejlesztés célja, hogy a vevőiknek a felületkezeléshez, bútorgyártáshoz szükséges alapanyagok, szolgáltatások teljes skáláját tudja biztosítani, olyan professzionális termékeket adjunk vevőinknek, melyekkel gyorsan, könnyen tudnak dolgozni és egyben tartósak is.
 

Projektünk azt a célt szolgálja, hogy komplex szolgáltatásokat adjunk, igazodva a változó piaci igényekhez, gazdasági és társadalmi változásokhoz. A társaságunk nagy hangsúlyt helyezett a megújuló energia források használatára (pl hőszivattyús a fűtésünk-hűtésünk), melynek érdekében egy 50 kwp-s napelemet fogunk telepíteni az épületre. A beruházásnak köszönhetően 3 területen is fejlesztjük gépparkunkat, a csiszolóanyag gyártáshoz új gépeket vásárolunk, fejlesztjük a festékkeverési kapacitást, továbbá a bútorgyártáshoz és felületkezeléshez kapcsolódóan is új gépeket szerzünk be. A termeléshez szükséges anyagmozgató eszközöket és számítógépeinket is fejlesztjük. A korszerű eszközöknek köszönhetően egy új komplexebb szolgáltatásokat tudunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára, illeszkedve ezzel a GINOP Plusz-1.2.1-21 azonosító számú „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” elnevezésű felhíváshoz.

A fejlesztés eredményeként működésünk stabilizálódik, jövedelemtermelő-képességünk emelkedik, a versenyképességünk tovább nő, és további új munkahelyek jöhetnek létre. 

A projekt megvalósítási helyszíne: 2310 Szigetszentmiklós, Sellő u. 8.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.12.31.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021- 04394

További információ kérhető: Thuránszky Marietta

Elérhetőség:
Tel.: +36 20 555 0701
E-mail: marietta.thuranszky@mls.hu
www.mls.hu


Tetszett a cikk?