ARX – a megoldási lehetőség

A nyílászárógyártóknak ma is több piaci kihívással kell szembenézniük. Meg kell küzdeniük többek között a szakemberhiánnyal, a technológiai fejlesztésekkel, ugyanakkor nagy az igény a hatékonyság növelésére, s nem utolsósorban meg kell felelni a piaci elvárásoknak a kiváló minőség és a mérsékelt ár tekintetében.

A HBZ Kft. több mint 25 éve van jelen az épületasztalos szegmensben, így rálátásunk van a vevők részéről a gyártók felé megfogalmazott elvárásokra és azok változásaira. Ezen szempontokat figyelembe véve olyan megoldási lehetőségeket nyújtunk partnereinknek, amellyel versenyképes, minőségi termékeket tudnak ajánlani: Cemom pánt, Dana ragasztó, Renner felületkezelő anyagok, kötőelemek és még sok egyéb.

Az elmúlt években több gyártó és kereskedő vezetett be újdonságokat, újítást a magyar piacra, amit a gyakorlat és a tapasztalat, s persze a végfelhasználók szelektáltak.

Miért megoldási lehetőség az ARX?
A legfontosabb érvek: működési megbízhatóság, európai termék, IFT minősítés. Az IFT ROSENHEIM egy nemzetközi, független, tudományos szolgáltató és vizsgáló intézet, amely az építési anyagok magas minőségű használhatóságára és minősítésére szakosodott. Ez az egyik legmagasabb európai minősítés, amit nyílászáró-vasalatok elérhetnek. A kínálatunkban lévő ARX nyíló, nyíló-bukó vasalatok egyaránt rendelkeznek ezzel a minősítéssel, továbbá 40 éves gyártási és fejlesztési tapasztalattal, 10 év felületi garanciával, folyamatos teszteléssel és fejlesztéssel.

Gyártóként a kiváló felhasználhatóság egy fontos kritérium. Az ARX egy magas minőségű, gyorsan és biztonságosan szerelhető, széles választékban kapható, minimális szerszámigényű vasalat, melynél a moduláris rendszerének köszönhetően a megvalósítható variációk köre magas. Azonos méretű szerkezetnél 4 vasalatelem cseréje során alapbiztonsági vasalatból projektvasalat állítható össze, amivel akár 10–15% árelőny szerezhető. Az egyszerű szerelhetősége miatt a használata könnyen megtanítható a munkavállalóknak.

Munkánk során látjuk, milyen mértékű készletezésbe és szerszámozásba kényszerülnek a gyártók, vasalatmárkától függetlenül. Erre kínálunk megoldást, mint forgalmazó, hisz 24 órán belül adott ablakméretre kigyűjtve szállítjuk a vasalatot.

Miért váltsak ARX-re?
Azért, mert ilyen előnyökkel bíró termékkel és szolgáltatói háttérrel könnyebben, gyorsabban, hatékonyabban tud reagálni a mai piaci kihívásokra, így évről-évre még eredményesebb lehet.

Ennek reményében kívánunk Önnek, szeretteinek és csapatának boldog karácsonyt és nagyon sikeres 2017-es évet!


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-december-27


Tetszett a cikk?