JUBILEUM: 25 év fejlesztés és gyártás Magyarországon

Ebben az évben ünnepli 25. évfordulóját a budapesti Flap Competence Center (FCC), a főképp konyhákban, de emellett más belsőépítészeti megoldásokban is előszeretettel felhasznált felnyíló vasalatok, vasalatmegoldások fejlesztési és gyártási központja. Az elmúlt években az üzemben jelentős beruházások történtek, így ma már a legmodernebb gyártósorokon a világ bútorgyártói számára itt készülnek az innovatív „Free” felnyílócsalád egyes elemei.

A budapesti kompetenciaközpont története 1991-ig nyúlik vissza, amikor a jogelőd Huwil Kft. ugyanitt megalakult és elkezdte tevékenységét. A céget majd 2009-ben a Häfele és a Kesseböhmer, a két bútorvasalat-specialista a felnyíló és tolóajtó-vasalat termékcsaládokkal és a gyártókapacitással együtt felvásárolta, biztosítva a magyarországi gyártás további zavartalanságát. A 2015 óta immár Flap Competence Center Kft. néven dolgozó üzem egyike a Häfele 6 gyártóbázisának, amelynek termékei a 37 értékesítési képviseleten keresztül a világ 150 országában elérhetők.

HIGH-TECH FELNYÍLÓ VASALATOK
Korszerű technológia és használhatóság következetesen alkalmazva, ésszerű kezelhetőség és felhasználhatóság, és magas szintű formatervezési elvek következetes alkalmazása, mint cél vezette a mérnököket a Free felnyíló vasalatcsalád kialakításánál. A Free család modulrendszerben lett kialakítva, így nagyon fl exibilisen alkalmazhatóak, a Free fl ap, Free fold, Free up és a Free swing vasalatmegoldásokkal minden járatos nyitásmód lefedhető. Az idei évben pedig megjelent egy különösen jó ár-érték aránnyal bíró vasalat, a Free fl ap H1.5, amely karcsú, kis tömegű felnyíló megoldás. Egy további nagy lépés volt a Free felnyíló vasalatcsaládon belül a közelmúltban megjelent elektromos nyitás és csukás lehetősége, amely megoldás ma már minden Free vasalathoz elérhető.

További információk:
Häfele GmbH & Co KG
Magyarországi Kereskedelmi Iroda
Budapest, Váci u.18. 1132
Tel.: +361 / 2 25 34 14
Fax: +361 / 2 02 01 82


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-december-30-31


Tetszett a cikk?