Ismét halasztják a Milánói Bútorvásárt

A korábban 2022. április 5-10. közötti időpontra beharangozott Salone del Mobile kiállítást két hónappal később, június 7. és 12. között rendezik meg Milánóban.

A változtatás oka egyértelmű: bár a kialakult járványhelyzet folyamatosan javuló tendenciát mutat, mégsem lehetett volna garantálni egy áprilisi időpontban a legfontosabb nemzetközi bútorkiállítás megrendezését. Emellett, az új időpontra a világ minden tájáról érkező látogatók könnyebben tudják megtervezni utazásukat.

A júniusi dátum garancia lehet az erős nemzetközi jelenlétre a kiállítók tekintetében, ami mindig is a show erőssége volt, valamint így valóban elegendő idő áll majd a résztvevő cégek rendelkezésére ahhoz, hogy jelenlétüket a lehető legjobban megtervezzék, mert mint tudjuk, az előkészületek hónapokat vesznek igénybe az első elképzelésektől a végső kitelepülésig – fogalmazott Maria Porro, a Salone del Mobile elnöke a hivatalos sajtóközleményben.

2022 már csak azért is kiemelt jelentőségű a kiállítás történetében, mivel e patinás rendezvény idén ünnepli 60 éves évfordulóját.

 

Forrás:
internimagazine.com
octogon.hu


Tetszett a cikk?