Természetes megjelenés

Az építkezőknek vagy azoknak, akik csupán nyílászáróik cseréjén gondolkodnak, egy új lehetőséget kínál a Kneer-Südfenster.

A gyártó új színkártyával, a fa-alumínium ablakok természetes, matt felületeinek irányába mutató trenddel nyűgözi le az érdeklődőket. A fedőréteg hamisítatlanul kiemeli a szemcséket és a speciális pigmentációnak köszönhetően a természetes anyag lakkozatlannak tűnik. A fa nemcsak úgy néz ki, mintha kezeletlen lenne, de valóban „úgy is érzi magát”. A színkártya 16 színmintát tartalmaz, ezáltal olyan árnyalat választható, amellyel tökéletesen illik az ablak a lakás berendezéséhez. A cég szerint a matt fekete jelenleg az építkezők és tervezők kedvence. De a keresett színek a matt fehértől a matt szürkén át a kék tónusokig terjednek, amelyek a legjobbat hozzák ki a természetes anyagból. Az áttetsző felületek sötét fán is megvalósíthatóak az aktuális bútortrendeknek megfelelően. A vízbázisú pác fény- és vegyszerálló, jó karc- és blokkolás állósággal és tiszta átlátszósággal.

A Kneer-Südfenster új, alumínium-fa bejárati ajtónál a purisztikus, elegáns dizájn találkozik a kényelemmel és az exkluzivitással. A termék – amelyet a cég az „Év bejárati ajtaja” címmel ruházott fel – innovatív, eloxált felületével megfelel a kültéri és beltéri elvárásoknak.

Forrás: allgemeinebauzeitung.de    


Tetszett a cikk?