Akadálymentes megoldás – Nem csak idősek számára

A közintézmények és lakóházak építői egyre nagyobb súlyt helyeznek az épületekbe történő akadálymentes bejutás feltételeinek megteremtésére – a mozgásukban többé-kevésbé korlátozottak számára. Ezzel a céllal bővíti az emelő-tolóajtók kialakításának lehetőségeit a Siegenia HS-portálja (terasz-, illetve erkélybejárat) az új, 0 mm-es Eco Pass küszöbével.

A profilba teljesen besüllyesztett futósín ideális megoldást kínál például kereskedelmi épületek, lakóépületek, nyugdíjas otthonok számára, amelyek maximálisan megkövetelik a DIN 18040-2 szabványt, előírhatják a nulla küszöb használatát. Az Eco Pass szivárgási, tömítési vizsgálatát az IFT Rosenheim végezte a MO-01/1 előírásai szerint. Az energiahatékonyság kérdése is nagyon fontos, hiszen a küszöb első osztályú hőszigeteléssel rendelkezik. Az átgondolt, 10 kamrás profil megakadályozza a páralecsapódást és kellemes lakókörnyezetet biztosít.

Az emelő-toló elemek gyártása a megrendelésekhez kapcsolódó komplett csomagok kiszállításával válik különösen hatékonnyá. Ezek a komfort egységek tartalmazzák a küszöböket, amelyeket a Siegenia méretre vágva, egyedileg előfúrva, teljesen összeszerelve és lezárva szállít. A komplett megoldás a megrendelésben felsorolt ​​összes szerelvényt és profilelemet is tartalmazza a megfelelő csomagolásban.

Forrás: www.siegenia.com


Tetszett a cikk?