Ablakmegoldások a fenntarthatóságért

A Rehau Artevo max prémium ablakrendszere magas színvonalat képvisel és komoly mércét állított fel a dizájn, a beépíthető szárnyméretek, a termelékenység és mindenekelőtt a fenntarthatóság terén. 

Az intelligens termékkoncepció megoldja a klasszikus, egymásnak ellentmondó célokat, és a „LowE technológia segítségével ötvözi a lehető legjobb hőszigetelést a legmagasabb szintű fenntarthatósággal. 5 százalékra csökkenti a hősugárzást és megakadályozza a konvekciót (hőáramlás) a kamrákban. A gyárilag beépített LowE technológia szükségtelenné teszi további habok beillesztését a profilokba hőszigetelés céljából. Anyaga PVC, ezért az ablakprofillal együtt újrahasznosítható.

Az Artevo max a maximális energiahatékonyságot képviseli, ezért különösen fenntartható megoldás a passzívház-tanúsítvánnyal rendelkező elemekhez. Számos egyéb részlet gondoskodik arról, hogy a gyártás mindig a lehető leghatékonyabban működjön. A LowE fólia használata például megakadályozza, hogy a hegesztési felület szennyeződjön, és ezáltal tisztítani vagy akár cserélni is kellene. A termék alapja a Rau-Fipro X szálas kompozit anyag, amely abszolút egyenletes és megbízható teherátvitelt és torziós merevséget biztosít a profil teljes keresztmetszetében. Az eredmény: dizájn, kényelem, biztonság – acél nélkül.


Forrás:dds


Tetszett a cikk?