Versenyképes biztonságtechnika

A prémium minőségű ajtópánt terhelhetősége 170 kg, és három dimenzióban könnyedén állítható

A győri székhelyű F-LINE Systems Kft. és cégelődje immár 15 éve foglalkozik vasalatok, biztonságtechnikai termékek értékesítésével a magyar piacon, mely termékek megfelelnek a végfelhasználók legszigorúbb biztonságtechnikai és funkcionális követelményeinek is. A termékek az európai kötelező minősítések mellett, több esetben MABISZ minősítéssel is rendelkeznek.
Az F-LINE Systems Kft. számos megoldással rendelkezik e területen, legyen szó bevésőzárakról, hengerzárbetétekről, ajtópántrendszerekről, elektromechanikus, motoros zárakról, üvegszerelvényekről, ajtócsukókról és a biztonságtechnikával összefüggő egyéb vasalatokról, intelligens megoldásokról.
Ajtópántokat tekintve a cég idei újdonsága az az európai gyártású ajtópánt, amelyet a komolyabb igénybevételekre ajánlanak. A prémium minőségű akár 170 kg terhelhetőségű pánt 1 millió nyitás-csukás ciklusra tesztelt, és alapkivitelben, felár nélkül kihúzás elleni stifttel szerelt.

A zárfogadókra a cég 5 év feltétel nélküli cseregaranciát vállal

Az ajtó a helyén, leszerelés nélkül beállítható, az állítási lehetőségek két irányban ±3 mm, míg függőlegesen ±2 mm. A pánt 150 mm magas, a pántátmérő 20 mm és fényes króm, szatén króm, szatén bronz felületi kialakítással rendelhető, illetve vásárolható meg.
Az F-Line Systems Kft. széles palettával rendelkezik az elektromos zárfogadókat tekitnve is, úgy mint standard és fordított működésű zárak, minizárak és tűzgátló zárak.
A prémium minőségű zárfogadók egyes típusai beépített bipoláris diódával alapban szereltek, 12 és 24 voltról üzemeltethetők. A zárfelépítés masszív, robusztus, 10 000 N teherbírásúra méretezett. A cég a zárfogadókra 5 év feltétel nélküli cseregaranciát vállal.

 

 

 

 

 

Az ipari bevésőzárak alaptulajdonsága a masszív felépítés, a megbízhatós


Természetesen az F-Line Systems Kft. a zárak, bevésőzárak területén is széles palettát, inkább „iparibb” csak fém alkatrészekből épült zárakat forgalmaz. Az úgynevezett projekt zárak esetében a megbízhatóság, a hosszú élettartam elsőrendű szempont.
A funkcionalitást és a felépítést tekintve többségében raktárkészletről érhetőek el a DIN szabványos zárak, a Magyar Szabványt követő zárak (90/45, MIDI7, MIDI8, Lővér) portálzárak, projektzárak, tűzgátló zárak stb.
Forgalmazott ajtócsukóik a német precizitás és minőség mellett egy széles termékskálát képviselnek, a választék minden tagja csúcsminőséget és kiváló teljesítményt nyújt az adott felhasználói környezetben. A működés alapja egy hidraulikus vezérlésű mechanika. Az ajtócsukótestben olaj van, amely koordinálja a csukást, zárást, késleltetést és fékezést.

Forgalmazott ajtócsukóik a német precizitás és minőség mellett széles termékskálát képviselnek

Az állítható szelepek lehetővé teszik a csukási és zárási sebesség szabályozását. Bizonyos típusok rendelkeznek kicsapódásgátló funkcióval is, mely fékezőerő megakadályozza az ajtó kicsapódását és ezáltal elkerülhetőek az ajtó által okozott esetleges személyi sérülések, illetve károk.
Az ajtócsukók által kínált működési módok, jellemzők és a nagyszámú felszerelési lehetőségek kényelmes működtetést, egyszerű szerelést és könnyű állíthatóságot, valamint karbantartást tesznek lehetővé.
A ajtócsukóik minősített tűzgátló típusokban is kaphatók.


F-LINE Systems Kft.
9027 Győr, kövecses utca 11/a
Telefon: +36-30/9699-081, +36-96/528-258
Fax: +36-96/528-259.
www.f-line.hu


Tetszett a cikk?