Új színfolt a minőségi | nyílászáró-vasalatok piacán


Az ActivPilot bukó-nyíló vasalat a nyílászárógyártók legmagasabb
igényeinek is megfelel

A német Winkhaus cég már több mint 160 éve kínál megoldásokat ablakok és ajtók tökéletes záródásához. A 2200 főt meghaladó alkalmazotti létszám, a 15 nemzetközi vállalat és a több mint 40 országban folyó értékesítés csak a vevői igények folyamatosan szem előtt tartásával képzelhető el. Így válhatott mára Európa egyik leginnovatívabb, piacvezető cégévé.
A Frey Kft. az idei évtől a Winkhaus hivatalos partnereként, a gyár termékeinek teljes palettáját kínálja ügyfeleinek. Az ingatlanfejlesztés területén szerzett évtizedes tapasztalata és a német cég csúcsminőségű termékei, a munkatársak szakmai felkészültsége lehetővé teszi az egyénre szabott, magas szintű kiszolgálást. A vasalatok szállításán túl, a családi házaknál felmerülő igényektől az irodaházakig előforduló zárlati, biztonságtechnikai, automatizálási feladatokig tud megoldást kínálni.


Az alapból is mindenhol használt acél gombafejes záródási pontoknak köszönhetően utólag is könnyedén kialakítható a magasabb biztonsági fokozatoknak megfelelő záródás

A számos fejlesztés közül a nyílászárógyártóknak elsősorban a méltán legmagasabb igényeket is kielégítő ActivPilot bukó-nyíló vasalat keltheti fel az érdeklődését. Számos újítás eredményeként a legmagasabb műszaki paraméterekkel rendelkező vasalatot fejlesztették ki, versenyképes áron. A több funkciót egyesítő alkatrészek és a racionalizálás eredményeként az alkatrészek száma jelentősen csökkent, ezáltal a logisztikai feladatok egyszerűsödnek. Az alapból is mindenhol használt acél gombafejes záródási pontoknak köszönhetően utólag is könnyedén kialakítható a magasabb biztonsági fokozatoknak megfelelő záródás. Az ActivPilot termékcsalád első alkalmazói a könnyebb szerelhetőséget és állítási lehetőségeket is fontos szempontnak tartják, de izgalmasnak találják a zseniálisan egyszerű négyfokú résszellőzőt is.
A Frey Kft. nem csupán a „dobozok mozgatásában” szeretne jeleskedni, hanem jelentős raktárkészlettel, komoly szakmai háttérrel és tanácsadással komplex szolgáltatást nyújt partnereinek.


Frey Kft.
2000 Szentendre, Dobogókői út 4.
Tel.: 06-26/802-166, 06-1/666-4066,
info@freykft.hu,
www.freykft.hu


Tetszett a cikk?