Intelligens modulrendszer – egyedi és gyors

activPilot újdonságok

activPilot Control

Az egyedülálló transzponder-technológiával az activPilot Control RFID új mércét tűz ki az ablakbiztonság terén.
A világszerte elsőként alkalmazott, vasalatba integrált RFID zárásérzékelő egy eddig utolérhetetlen szintre növeli az ablakok szabotázs és manipuláció elleni védelmét. A rendszer rendelkezik a VdS „C“ osztály szerinti engedéllyel, és megtörtént a szabadalmi bejelentése is. 2010-ben az activPilot Control RFID megkapta a „GIT Security Award“ kitüntetést.

Megmunkálásbarát ablaktechnika

Az ablakgyártókat érdekelni fogja az activPilot moduláris vasalati rendszer által kínált számos új fejlesztés. A megmunkálás- és egyúttal felhasználóbarát megoldások között szerepel a szabadalomra bejelentett új ablakszárny-emelő. A faablakokkal kapcsolatos új fejlesztéseknek (pl. az activPilot rendszerre alapozott új ablaktok- és az új pántoldali alkatrészeknek) köszönhetően most a faablakok gyártása leegyszerűsödik, és biztosítható akár a WK2-es szintű betörésvédelem is.
Az activPilot Sprint új vasalati rendszert mindenekelőtt az automata csavarbehajtó gépekkel végzett flexibilis gyártáshoz fejlesztettük ki. Ezzel a rendszerrel az ablakszárnyvasalatot egy dolgozó egy percnél rövidebb idő alatt tudja felszerelni. Az activPilot Topcoat olyan, új felületi bevonattal rendelkező bukó-nyíló vasalat, amely különösen korrozív éghajlati hatások (pl. a tengerpart közelében, vizeshelyiségekben vagy mezőgazdasági területeken) esetén használható.

activPilot Select
A teljesen rejtett elhelyezésű activPilot Select bukó-nyíló vasalat kielégíti a magas formatervezési igényeket és alkalmas nagyméretű, nehéz ablakszárnyakhoz is.
A rendszer max. 150 kg súlyú ablakszárnyakhoz való. Alkalmazható minden, az ablakszárnyban elhelyezett 16 mm méretű vasalatnúttal rendelkező, max. 3 m2 felületű ablaknál. Az activPilot Select kapható mind műanyag, mind pedig fém- és faablakokhoz.

Dipl.-Ing. Karl Lakos


Mobil: +36 204 554 185
karl.lakos@winkhaus.de
www.winkhaus.hu


Tetszett a cikk?