Újdonságok a beltéri ajtógyártásban

Ezt az igényt például dióból, cseresznyéből, egzótákból kielégíteni csak igen magas árakon lehet. Megoldásként ezekre a problémákra, három területen ajánlunk újdonságokat és már ismert termékeket:

  • furnérozott tokok,
  • két oldalt platolt, furnérozott betétek,
  • furnérozott betét és üvegbeszögező lécek.


A furnérozott termékek előnye az azonos szín és erezet – kifogástalan látványt nyújt. Vetemedésmentes, alak- és mérettartó tokok, ajtóbetétek állnak rendelkezésre és az új tokborításainkkal klasszikus ajtó is építhető. Ezzel együtt az áraink pedig mélyen a tömörfa gyártási ára alatt vannak!
A tokok 4+1-féle tokborítással készülnek, köztük két újdonságot kínálunk. Az egyik újdonság egy valóban tömörfa jellegű, klasszikus profilú, a másik pedig egy hullámos borítás. Ismertek továbbá szappanmart és szögletes borítások, valamint egyedi borítások is megrendelhetők. A tokborítások csiszoltak, többféle szálméretben kaphatók. A tokmagok szintén csiszoltak, 25 mm MDF-re vagy 25 mm táblásított borovi magra furnérozottak. Falcos, falc nélküli, tolóajtótokjaink szálban vagy összeállítva is megvásárolhatók.
A furnérozott betéteink 2-féle platolási mintával, választható alakkal és csapvastagsággal készülnek, forma- és mérettartóak. A tokokon kívül újdonságot jelent a betét/üveg beszögezőléc, mely kétféle profillal, csiszolt furnérozással készül.
Ajtólapokat is készítünk, akár intarziás, fémcsíkos vagy klasszikus, osztott betétes változatban is. Fontos hangsúlyozni, hogy termékeink furnérozottak, tehát nem vetemednek, alak és mérettartóak, áruk pedig mélyen a tömörfa gyártási ára alatt van! Honlapunkon minden termékre azonnal árgenerátor működik. Regisztráljon most, a www.furnerozott.hu oldalon ingyenes mintáért és akár 25 000 Ft-os kuponért! Leendő viszonteladóinkat is várjuk!


Ábrahám Műhely Kft.
Kis Tivadar, 06-20/9386-788,
info@furnerozott.hu
Ecser, Ady u. 2.


Tetszett a cikk?