Tolóajtó-újdonságok Münchenből


Az SV-MATIC beépített akkumulátora lehetővé teszi az ajtó átmeneti működtetését áramszünet esetén is

Erre azért volt szükség, mert az ajtószegmenseket úgy nyithatjuk, hogy szélső helyzetbe tolva az egyes elemek egymás mellé 90°-ban kifordíthatók. Az alsó sín az ajtóelemek oldalirányú megvezetését szolgálja. Ezzel a műszaki megoldással a nem használt üvegajtószegmensek egymásra forgatva, kis helyet foglalva, helytakarékos megoldást kínálnak nyitott állapotban.
Érdekességet jelent még az SV-X80-as típus, melynek sajátossága, hogy a felső vezetőgörgő teljesen rejtett profilban mozog, az üvegajtó felső részén található takaróléc rejti a felső függesztőgörgőket. A vasalat, mint nevéből is látszik, 80 kg-os terhelhetőséggel rendelkezik. Az SV-MATIC egy automatizált mozgású tolóajtó-vasalatrendszer, tolóajtókhoz használható.  Az ajtó motoros működtetésre nyílik egy oldalra, szinkronban két irányban.


Az SV-P-40 üveges tolóajtó-vasalattal pillanatok alatt összenyithatók az ideiglenesen leválasztott területek

 Az üvegajtók komplett rendszerrel felszerelt vasalatirányítása történhet távirányítóval, de egy mozgásérzékelővel felszerelve automata funkcióban, forgalmasabb épületeknél is használható. Terhelhetősége szintén 80 kg, szegmensenként.
Az SV LED-es rendszernél a design és a technológia kedvező találkozását figyelhetjük meg. A beépített LED diódák fényjátékának lehetőségét kínálják. A rendszer magában foglalja a szükséges mechanizmusokat, mind a mozgató, mind a világítástechnikát. Az elemek 80 kg-os terhelhetőséggel bírnak.
A Saheco természetesen a bútorgyártókat sem tévesztette szem elől. Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően toló, harmonikatoló bútorfrontok kivitelezésére nyújt korszerű megoldást. Legkedveltebb modelljeik közé tartoznak a felső görgős SF széria 20-tól 100 kg-os terhelhetőségű vasalatai.
A kisebb bútorfrontokra kialakított alsó görgős típusok is megjelentek, az SL-18-és SL-45 modellek kiválóan alkalmasak kisebb tömegű tolóajtókhoz.


Gyulai & Társa Kft.
1193 Budapest, Klapka u. 58.
Tel./fax: 1/280-3762.
www.toloajtovasalat.hu



 


Tetszett a cikk?