Komfort, design, innováció….

A kínálatban szereplő továbbfejlesztett technikájú kivitel, az új, komfortos működtetési lehetőségek és az esztétikus megjelenés kiváló lehetőségeket nyújt az építész tervezők, kivitelezők számára a legmagasabb igényeknek is megfelelő szerkezetek alkalmazásához.

Aktuális műszaki megoldások

Az új toló-bukó kivitel gyártható fa, PVC és alumínium alapanyagokból, változatos elrendezésben és színekben. A toló-bukó teraszajtók kitűnnek nagyméretű üvegfelületeikkel, keskeny tok- és szárnyfelületeikkel. A szárnyak buktathatók szellőztető állásba, majd eltolhatók a fix üvegezésű vagy nyíló szárny elé. A kézi működtetésű kivitel mellett a kényszerműködtetéssel lényegesen komfortosabb, egyszerűbben kezelhető szerkezetek szállíthatók. A jelenlegi vasalatmegoldások lehetővé teszik a vastag, fokozott hőszigetelésű szárnyprofilokkal történő szerelést is, amelyek akár passzívházakhoz alkalmas hőszigetelést is elérhetnek. E vasalatokkal ellátva a gyakran előforduló teljes belméretmagasságú (2700 mm-ig) és nagy súlyú szárnyak (200 kg mozgó szárnytömegig) is gyárthatók, ezzel újabb lehetőséget kínálnak az építészetnek a homlokzati megjelenés és a bevilágító felület tekintetében. A megnövelt kidobási méret (125 mm) lehetőséget nyújt a manapság egyre gyakoribb vastag szárnyprofilok alkalmazására, még külső kilincs alkalmazása mellett is.

Új megjelenés

Az új toló-bukó vasalatok formai megjelenése, az alkalmazott futóés takarósínek, a takarósapka a korábbinál keskenyebbek, ezzel esztétikusabb egyedi megjelenést biztosítanak.

Kocsis Lajos
alkalmazástechnikai vezető


Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft.
Ablak- és ajtótechnológia

9461 Lövő, Kossuth Lajos u. 25.
Tel.: 99/534-400, www.roto.hu
roto-ese@roto-frank.com


Tetszett a cikk?