A VELUX Karim Rashid kollekciója

A nemzetközi együttműködés pozitív eredményei alapján a vállalat ez alkalommal a tetőtéri ablakok szinte nélkülözhetetlen kiegészítőinek, az árnyékolók új kollekciójának kidolgozá - sát bízta sztár-formatervezőre.
Karim Rashid egyedi motívumok és színek (pink, neonsárga és metálszínek) felhasználásával teremtette meg a csak rá jellemző összhatást, így a rolók nem egyszerűen a fény kizárását szolgáló eszközként, hanem egyfajta művészeti alkotásként dekorálják a lakást.
A virágmotívumokkal, illet ve digitális, absztrakt alakzatokkal díszített árnyékolók a formatervezett alumíniumsínek segítségével a VELUX tetőtéri ablakokra pillanatok alatt, könnyedén felszerelhetők, így minden nehézség nélkül különleges hatást érhetünk el a belső terekben. Az exkluzív termékek VELUX árnyékolókollekció by Karim Rashid néven Európa-szerte kaphatók, emellett megvásárolhatók a VELUX webáruházában is. Az egyedi tervezésű dizájn mintás árnyékolókollekció főbb jellemzői:

  • 8 különleges minta és szín
  • Modern lakberendezési irányzatokhoz illeszkedik
  • Különleges hatás érhető el a belső terekben
  • Funkció és vizuális megjelenés egy termékben
  • Teljes fényzárás bármely szín esetén
  • Fokozatmentesen fel-le húzható, bármely pozícióban megállítható
  • Pár perc alatt felszerelhető az egyedi Pick&Click ™ rendszerrel.


Karim Rashid az együttműködéssel kapcsolatban elmondta: „Örömmel tettem eleget a VELUX Cégcsoport felkérésének, hiszen számomra mindig is fontos volt, hogy egy termék vizuális megjelenése és funkciója tökéletes összhangban álljon egymással – ehhez pedig kiváló keretet adott a közös munka. Az árnyékolók tervezése során olyan új mintákat szerettem volna alkotni, melyek a mai otthonokba egyfajta digitális jelleget csempésznek. Ugyanakkor azt is elsődleges célnak tekintettem, hogy az emberek ne csak szükséges belsőépítészeti elemként tekintsenek a termékre, hanem egyúttal dizájnalkotásként is, mely a belső teret szebbé teszi, és meghatározza az enteriőr stílusát is”.


www.velux.hu
http://hu.veluxshop.com


Tetszett a cikk?