ADLER Q10: Az ablak-felületkezelés jövője

Q10 – Az ablak profitál
Amikor az ablakgyártók az Acryl- Spritzlack Q10-et kipróbálták, a gyorsabb száradás és a hatékonyabb munkafolyamatból származó előnyökön túl mindenekelőtt a még szebb végeredmény győzte meg őket. Ugyanezekkel az előnyökkel rendelkezik a piacon lévő Dickschichtlasur Q10 is, amely a legkisebb ablakgyártótól az ipari nagyüzemekig minden gyártó rendelkezésére áll.
A Q10 technológia garantálja a még természetesebb hatást, makulátlan és kellemes tapintást kölcsönöz a matt és a fényesebb felületeknél egyaránt. A tömbszilárdság, a jó karcállóság a beépítésnél mutatkozik meg leginkább. „Még a beépítők is azonnal észrevették, hogy amióta Q10-et használunk, az ablaknak jobb a tapintása“ – meséli Roland Eberharter, a Rieder KG ablakgyártó mestere Zillertalból.

Q10 – A gyártó profitál
Az építési területen a Q10 más előnyei is megmutatkoznak. A nagyobb mechanikai ellenálló képesség, a karcállóság, a jobb tömbszilárdság gondoskodik a kevesebb szállítási és beépítési sérülésről. Ezáltal a gyártó értékes időt és pénzt takarít meg.
A Q10 a fenti tulajdonságokat 30%-kal hamarabb éri el, mint elődei, tehát számottevően gyorsabban lehet vele dolgozni, ami szintén jelentős megtakarítást eredményez. A nagy felhasználók kívánsága volt a gyorsabb száradás, de természetesen
a kisebb üzemek is profitálnak a hatékonyabb munkafolyamatokból – mondja Dr. Peter Hoernes, az ADLER ablak felületkezelés-fejlesztő csoportjának vezetője.

Q10 – A megrendelő profitál
Az új ADLER felületkezelő anyagok összes előnyeit a megrendelő is élvezi. A Q10 a faablakoknak – fényességi foktól függetlenül – még bársonyosabb tapintást kölcsönöz. Mindenki számára, aki otthonában
a fa természetességét szeretné élvezni, biztosítja ezt a kellemes érzést, hisz a tapintás során elsődlegesen a felületbevonattal érintkezünk. Bizonyított ADLER minőség, a lehető leghosszabb élettartam.


Pál-fa Kft.
H-7100 Szekszárd,
Bogyiszlói út 4.
Tel.: +36-20/9376-152.
Fax: +36-74/529-772.
Web: www.pal-fa.hu
E-mail: info@pal-fa.hu


Tetszett a cikk?