Falc nélküli ajtópántok

A W-Tec 3D a legújabb designpánt

W-Tec 3D, az új designpánt
Legújabb fejlesztésű ajtópántjuk a W-Tec 3D designpánt, melyet használhatunk tömörfa toknál, utólag szerelhető toknál és fémtoknál egyaránt. A pántcsalád beépítése nagyon egyszerű, a tokon és az ajtólapon egyaránt használható marósablon segíti a pánthely pontos kialakítását. A beépített ajtó beállítását egyetlen ember is elvégezheti, a vasalat független, mechanikus állítási rendszere magasságban ± 3 mm, oldalirányban +3/-2 mm, tömítés irányában ± 1 mm utánállítást tesz lehetővé.
A pánt az ajtó súlyától függően két méretben kapható, 40 kg-tól egészen 100 kg tömegű ajtókig használhatók. A W-Tec 3D
vasalatoknál a 7 rögzített forgási tengely körüli működés biztosítja az ajtó kimagasló stabilitását, a tesztelés során 200 000 forgási ciklust hajtottak végre 100 kg súlyú ajtóra szerelve. A vizsgálat végén semmilyen jellegű kopás nem volt kimutatható a pánt esetében. Az esztétikus megjelenéséről az ajtó nyitott állapotában a háromféle színben kapható takarósapkák gondoskodnak.
Népszerű pántjaik közé tartoznak még a Cir, a Cab-R, a Cab-R 3D, a Just 3D és az ATC rugós pántok.

A Cir diszkrét elegancia

Cir: diszkrét, egyszerű beszerelés, beállítás
A Cir rejtett pánt kifejlesztésénél az SFS intec szem előtt tartotta a kedvező előállítási költséget és a könnyű szerelhetőséget, és a jobbos és balos ajtóhoz egyaránt használható univerzalitást. A pánt beállítását a beépített ajtón is elvégezhetjük egy imbuszkulcs segítségével. Oldalirányban ±3 mm-ig, a ráütődés ±1,5 mm-ig állítható. A forgási alátámasztást egy speciális csap biztosítja, mely sima és halk működést, valamint karbantartásmentes használatot garantál és nem igényel időszakos javítást sem.

A Cab-R 180°-os nyitást tesz lehetővé

Az SFS intec egy teljes rendszert kínál, melynek része az ajtópánt, a tok belső részére szerelhető különböző színű takarósapkák és a marósablon. A Cir rejtett pánt műszakilag rendkívül megbízható, 70 kg súlyú ajtóval 200 000 nyitással tesztelték.

Cab-R: 180°-os nyitási szög, esztétikus
A pánt 180°-os nyitási szöggel rendelkezik, könnyen és gazdaságosan alkalmazható termék, mely alkalmas jobbos és balos ajtókhoz egyaránt. Az ajtólap- beállításokat akár beépített állapotban egy imbuszkulcs segítségével elvégezhetjük.


SFS intec Kft.
9241 Jánossomorja,
Vásártér 18.
Tel.: 96/565-211.
www.sfsintec.biz/hu


Tetszett a cikk?