Roto Con Orders - Az online vasalat konfigurátor

RotoAzóta nem csak a nevét változtatták meg, hanem számos új funkcióval és alkalmazási lehetőséggel is ellátták. De a szoftver felhasználóbarátsága megmaradt: pár kattintás és néhány adat megadása után már kész is az ablaktípus szerinti alkatrészlista a hozzá tartozó műszaki illusztrációkkal – bármilyen ablak típushoz és nyitási módhoz.
A vasalat konfigurátor legújabb verziója 2013 márciusa óta a világ minden részén elérhető. A teljesen új felhasználói felülettel - itt kaptak helyet a vevő- és törzsadatok kezelésének menüpontjai is - ellátott Roto Con Orders egy teljes körű szoftver az egyéni rendelések kezelésére:

  • Ajánlatok és megrendelések létrehozása
  • Cikklisták exportálása
  • Egyedi adatok importálása
  • Vevő specifikus projektek létrehozása
  • Rabatt rendszer integrálása


Ezek, valamint a további optimalizációk gondoskodnak róla, hogy az alkalmazás a felhasználók minden igényét kielégítse.

A Roto Con Orders áttekintése
A Roto Con Orders online vasalat konfigurátor segítségével gyorsan és egyszerűen tudja kigyűjteni az Önnek szükséges vasalatot a minden szokásos ablaktípushoz és nyitásmódhoz. Pár kattintás és néhány adat megadása után és már kész is az ablaktípus szerinti alkatrészlista a hozzá tartozó műszaki illusztrációkkal. Hozzon létre ajánlatokat és megrendeléseket a Roto Con Orders segítségével. Exportálja az alkatrészlistákat vagy importáljon saját adatokat, hogy személyre tudja szabni az ajánlatot. A szoftver lehetővé teszi a folyamatok egyszerüsítését és gyorsítását:
A felhasználóbarát és egyszerűen felépített rendszer a látszat ellenére egy profi eszköz a profiknak, amely a lényegre koncentrál.

A Roto Con Orders használatához, a saját e-mail címével regisztrálnia kell a Roto honlapján található 'Gyártó & kereskedő portálon'.

Regisztráció a program használatához ITT


Tetszett a cikk?