TÉL - ADVENT - FÉNYEK

A lakberendezők egyre szívesebben használnak LED-világítást a belső terek kialakítási folyamatában. Ez a sokoldalú és időtálló fényforrás egyfajta designeleme a térnek, illetve hasznos funkciót is betölthet, míg felhasználói szempontból egyre fontosabb a LED-technika környezetbarát mivolta.

A miskolci Homoki-Zár Kft. partnere, a GTV ebben a szezonban számos olyan érdekességet dobott a piacra, ahol a LED „más módon” hangsúlyozza a bútorok esztétikumát. A széles termékpalettán egyedi megoldási lehetőségek állnak rendelkezésre kis- és nagyfelhasználók számára egyaránt, szalagos és modern, süllyesztett világítótest formájában.

LED-SZALAG – FLEXIBILIS ÉS HATÉKONY
A LED-es fényforrások sokfélesége között előnyös megoldásokat tesznek lehetővé a különféle szalagos k ivitelű L ED-ek. A LED-szalagok már jó ideje elérhetők a piacon, köszönhetően a rugalmas felhasználási lehetőségeknek; egyszerű és olcsó módja annak, hogy a belső terek bármely részét kiemeljük, mint például dekoratív bútorelemek, elektronikai eszközök, festmények vagy éppen lépcsőfokok. A legtöbb esetben olyan helyeken telepítünk LED fényforrást, ahol a hagyományos megvilágítási módszerek nem alkalmazhatók a tér adottságai vagy a kívánt összkép kialakítása miatt. Az alumíniumházas LED Glax profi lokat egyszerű módon lehet rögzíteni, a GT V kínálatában megtalálhatók a fehér (meleg, hideg és semleges), piros, kék, zöld, sárga színek, valamint a bármilyen szín előállítására képes RGB színes szalagok egyaránt. Egy ilyen rendszerrel szinte végtelen számú fényhatás hozható létre, többek közöt t a színek finom vagy keményebb váltakozása, egyedi szín kikeverése és eltárolása. A GTV LED-szalagok élettartama 50 000 óra.

Újdonságaink között szerepel:
▪ a bútorlap élére szerelhető alumínium LED-profil
▪ az állítható szögű, alumínium LED-profil
▪ süllyesztett, döntött alumínium LED-profil
▪ vízálló változat, nedvességnek kitett felületeken.

GTV EVITA – A MODERN ELEGANCIA
A minimalista design a ledes világítótestek megjelenésében is jól felfedezhető. A GTV EVITA névre hallgató márkája kifejezetten a letisztult stílust célozza meg, érdekes vizuális kombinációt használva a négyzetes alakú házban körkörösen elhelyezett LED-ekkel. Klasszikus, elegáns fehér és fekete színekben, valamint átlátszó műanyag keretben érhető el.

FÉNY AZ ÉLETÜNKBEN
Az adventi időszakban különösen nagy szerephez jutnak a fények. Pillanatok alatt meg tudjuk változtatni környezetünk, belső terünk hangulatát, a praktikus és egyszerűen kezelhető LED világítási rendszereket használva elegánssá, „meleggé” tudjuk varázsolni otthonunkat. Milyen színhőmérsékletet válasszunk? Az alapelv a kiválasztást illetően az, hogy a nagyobb aktivitási térben, ahol funkcionálisan is szükség van a fényre, adott esetben dolgozunk, szellemileg frissen kell maradnunk, ott a hideg fehér színt használjuk. Azokon a területeken, ahol inkább a pihenésé és a nyugalomé a főszerep, ott a meleg színeket helyezzük előtérbe. Természetesen ez egy általános alapelv, ezt minden esetben felülírja az adott tértől elvárt megjelenés és funkcionalitás, valamint szervesen összefügg a választott színekkel, a bútorok és a kiegészítők milyenségével. Az elsődleges cél minden esetben az, hogy Ön jól érezze magát saját otthonában és megtalálja az Önnek legoptimálisabb világítási megoldást, melyben minden esetben a segítségére lehetünk.

A 2016-os év zárásaként ezúton kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt!

HOMOKI-ZÁR KFT.
3527 Miskolc, Szinva u. 19.
Tel.: +46/506-074
E-mail: homokizar@homokizar.hu
www.homokizar.hu


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-december-36-37


Tetszett a cikk?