A nem látható Designo

A szép otthon kialakításakor egyre nagyobb figyelmet fordítanak az ablakok küllemére is. Ez nemcsak a kiváló minőségi keretalapanyagot és a formai kialakítást foglalja magában, de a vasalatot is. Mivel az egyszerű, minimalista enteriőr egyre elterjedtebb, így az ebbe a miliőbe tökéletesen illeszkedő rejtett bukó-nyíló vasalatok iránt is növekszik az igény.

ROTO NT DESIGNO – a rejtett pántoldal ablakokhoz és erkélyajtókhoz

A Roto NT Designo rejtett pántoldal tökéletesen illeszkedik a Roto NT programba, az alkatrészek a moduláris rendszernek köszönhetően szinte tetszés szerint kombinálhatóak, mely lehetővé teszi a vevői igényeknek megfelelő vasalat-összeállítást. Mindeközben relatív kevés számú alkatrésszel ki lehet szolgálni minden ablaktípust.

DIZÁJN

Az elvárások az építészet és a belső tér kialakítása terén mindig nőnek. Mind nagyobb hangsúly helyeződik a nagy üvegfelülettel rendelkező ablakokra, ezzel egy időben előtérbe kerül az esztétikus forma és a rejtett vasalat is.

A Roto NT Designo nemcsak rejtett pántoldalával emelkedik ki, hanem a széles alkalmazhatósági tartományával és a magas teherbíró képességével is. A maximális 2600 mm szárnyhoronymagasság akár 150 kg tömegű szárnyak esetén is realizálható, így akár teljes beltérmagas nyílászárók is gyárthatók.

BIZTONSÁG

A Roto NT Designo vasalattal a kor kihívásainak megfelelően a DIN EN 1627-1630 szabvány szerinti RC2-es betörésbiztonsági fokozat is elérhető. Az opcionálisan választható biztonsági alkatrészek mellett – mint például a zárható kilincs, a biztonsági zárócsap és biztonsági záródarab – a sarokpántba integrált kiemelés elleni védelem szériatartozék, csak úgy, mint az ollóelőlap új „T” lezáródarabja, amely szintén a nagyfokú biztonságot szolgálja.

KÉNYELEM

A kényelmes otthon a végfelhasználó számára egy sarkalatos pont és ebbe a nyílászárók ugyanúgy beletartoznak, mint mondjuk például a kanapé vagy az étkezőszék.

A nyílászáró kényelmes működtethetőségéről a kiváló minőségű Roto NT vasalat gondoskodik, mely az alap kialakításon túl a számos kiegészítő vasalatalkatrésznek köszönhetően további kényelmi funkcióval ruházható fel – pl.: résszellőztető, csappantyú, rögzíthető olló, elektromos ablakbuktató –, ezáltal a nyílászáró-vásárló ténylegesen a saját elképzeléseinek megfelelően tudja formálni leendő ablakait, melyek aztán a mindennapok kényelmét tudják növelni. 

Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft.
www.roto.hu
facebook.com/RotoMagyarorszag


Kapcsolódó dokumentum:


a-nem-lathato-designo


Tetszett a cikk?