Induline – Újdonságok a Remmerstől

A Remmers az Induline termékeivel az egyik meghatározó beszállítója a magyar ablakgyártóknak. A németországi központunkban folyamatos a termékfejlesztés, mellyel Európában a leginnovatívabb cégnek számítunk.

Ezzel lépést tudunk tartani a folyamatosan változó vásárlói igényekkel. Rendelkezünk olyan, belsőépítészek által összeállított színkatalógussal, mely teljes harmóniában van a mai dizájn elvárásaival. A katalógusunkban nemcsak hagyományos felépítések találhatóak, hanem olyan rendszerek is, melyek a felületnek natúr, természetes megjelenést kölcsönöznek. Ezen termékek kiváló alternatívák az alu-fa szerkezetekhez.

A vevői igények a termékek fényfokozatára is nagy hatással vannak. Évekkel ezelőtt a selyemfény volt a meghatározó, most a matt, ezért az Lw-715/E 20 Glossos-termékünk mellett megjelent a 05 Glossos verzió is. A bejárati ajtók felületkezelése sokszor eltér a többi szerkezetétől. A tervezők már itt szeretnék megmutatni a ház belső különlegességét, ezért a beltéri, pl. Rozsda-, Beton-Effekt megjelenését várják el a bejárati ajtókon.

A felületek kialakításához nem elég a beltéri termékek alkalmazása, ezt csak új anyagok fejlesztésével lehetett megoldani, melyben a Remmers szintén élen jár.

Számunkra nem csak a vevői és a tervezői igények fontosak. Lehet egy rendszer tökéletes megjelenésű, ha a kezelhetősége nehézkes, ezért a fejlesztések során folyamatosan újulnak meg a termékeink. Például az Sw-900-as terméknél sikerült a száradási időt a felére csökkenteni, a Dw-601 és Lw-715 termékeinknél javult a terülékenység, a pórustömítés, a száradási idő és a rugalmasság. Megjelenésük vetekszik a beltéri felületkezeléssel, úgy, hogy tartósság tekintetében nem kell kompromisszumokat kötni.

Az új RIG teret enged a lucfenyő mellett egyéb alapanyagoknak is, így garanciát lehet vállalni az eukaliptuszból vagy vörösfenyőből készült szerkezetekre is.

A Remmers a piacon elsőként jelent meg az Induline termékcsaládban az ECO-termékekkel. Az Lw-722ECO kötőanyaga étkezésre nem alkalmas növényi részekből, mezőgazdasági hulladékból származik és a gyártás során is megújuló energiaforrásokat alkalmazunk. Ez mérföldkőnek számít a felületkezelőanyag-gyártásban, mert a nagy vegyipari konszernek nem erre a vegyes gyártásra vannak kitalálva. A termékkel az ablakgyártók nyitni tudnak az ökotudatos ügyfelek felé, mi pedig csökkenteni tudjuk a felületkezelés ökológiai lábnyomát.

Remmers Ungarn Kft.
2051 Biatorbágy – Vendel Park, Tormásrét u. 2.
Tel.: +36-23/530-133, +36-23/530-134
info@remmers.hu
www.remmers.hu


Kapcsolódó dokumentum:


induline-ujdonsagok-a-remmerstol


Tetszett a cikk?