Climatrend Style – Ablaktervezés a jövőben

A ClimaTrend Style-al a Leitz olyan ablakrendszert mutat be, amely gazdaságilag és teljes mértékben megfelel a piaci követelményeknek, vékony kialakítású és a passzívház-követelményeknek is megfelel. A nyílászárórendszer főbb jellemzői a rugalmasság, a hatékonyság és a fenntarthatóság.

A rugalmasság: minimalizálja a szerkezethez szükséges faanyag-keresztmetszetet, 100 mm-nél kisebb szélességgel, a megfelelő keret-üveg egyensúly arányának kialakításával. A hatékonyság: gazdaságos felhasználást biztosít mind a faanyag, mind a szerszámhasználat és a gyártási idő tekintetében. A moduláris felépítés többféle szerkezetkialakítást tesz lehetővé, az egymásra épülő és egymással harmonizáló profilmegoldások nemcsak a fa, hanem az alu-fa szerkezetkialakítást is.

A fenntarthatóság: a magas hőszigetelési tulajdonság miatt rendkívül energiatakarékos nyílászárók, melyek a passzívház követelményeinek is megfelelnek. Ezen felül kiváló zaj-, időjárás- és betörésvédelemmel is bírnak. A speciális profilkialakítás akár 70 mm vastag üveg befogadására is alkalmas.

A Leitz ismeri ezeket a kritériumokat, és a személyre szabott, gazdaságos megoldásokat a modern ablak- és ajtórendszerek gyártásához minden projektnél lehetővé teszi. Az elvárásokhoz igazítva, egy csomagban kapják meg az ügyfelek a Leitz szerszámmal összehangolt gépi és szoftveres megoldásokat.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: +36-23/521-900.
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


climatrend-style-ablaktervezes-a-jovoben


Tetszett a cikk?