Hatékony ablakgyártás Oertli szerszámokkal

Hatékonyan gyártani, az utómegmunkálással időt spórolni és az ön vásárlóját topfelülettel meggyőzni: a megoldás SPEED with OERTLI.

Az elmúlt években az OERTLI a szerszámtechnológiát alapjaiban forradalmasította, és ez jelentősen hozzájárult a termelékenység növeléséhez.

A klasszikus ablakszerszámokat innovatívan továbbfejlesztette: az első a lapkarendszer – ami a centrifugális erőt saját előnyére fordítja, a szerszámok a játékmentes rögzítésnek köszönhetően tökéletes kiegyensúlyozást értek el –, és egy gyalufej-, ami hatalmas elforgácsolási teljesítménnyel bír.

Az automatizált gyártásban a szakképzett tanácsadás és a hozzáértő támogatás döntő jelentőségű. Az OERTLI az ablakprojektek egyedi tervezésére specializálódott – az egyszerű ablakszerszámoktól a bonyolult megoldásokig –, hogy önt a sikerhez vezesse. SPEED with OERTLI.

CASTOR OPTIMO – gepárdunk megmutatja a fogait

A Castor Optimo gyalufej gyorsan és fáradtságmentesen marja a fát, anélkül, hogy a forgácsok a felületre ragadnának és benyomódnának. Ezen felül még a gyalufej olyan felületi minőséget ér el, hogy alig igényel utómegmunkálást. Újdonság, hogy a lapkák a marófejeken kiegészítő spirálokon lettek elosztva, ami által a forgácsolási ellenállás csökkent. Négyoldalas megmunkáló gépekre gyalufej és CNC megmunkáló központokra előmaró; a sokoldalú alkalmazhatóság teszi a Castor Optimót a legkedveltebb mindenessé.

OERTLI CAT – gyorsabb az árnyékánál

Az új CAT lapkatechnológiánkkal végre kiaknázhatja a teljes kapacitását a CNC megmunkáló központjának. A 120 m/s forgácsolási sebességnek köszönhetően 40%-kal emelkedhet az előtolási sebesség – azonos felületi minőség mellett. A hosszú élettartam és a teljes felületen utánélezhető lapkák csökkentik az üzemeltetési költséget. A CAT rugalmasan alkalmazkodik a hossz- és keresztmegmunkálás igényeihez.

A hosszmegmunkálás során a forgácstörő megakadályozza a nemkívánatos kiszakadásokat és egy javításmentes felületet biztosít: forgácsbenyomódások és javítások nélkül.

OERTLI HPC/HPC+ – az előzősávra

High Performance Cutting a Forma–1 az ablakgyártó szerszámoknál: rövidebb megmunkálási idő, optimális felületi minőség és kevesebb gyártási költség a nyereség. Csak a tökéletesen összehangolt könnyű alaptest, a hibrid lapkamegoldás, az SP-technika és az innovatív lapkatechnológia teszi elérhetővé ezt a csúcsteljesítményt. TEGYE MEG AZ ELSŐ LÉPÉST! Tovább akar lépni?

Egy új ablakrendszert kifejleszteni, vagy az ön gépparkját felszerszámozni? Itt játszik szerepet az OERTLI-tanácsadás: tapasztalt szakemberek támogatják önt az egész projekt során, az ötletektől a koncepción át a dokumentációig és alkalmazottja képzéséig. Felgyorsítjuk a tervét és döntő előnyt szerzünk a célegyenesbe vezető úton.

OERTLI Magyarország Kft.
8900 Zalaegerszeg, Hock János út 51.
Tel.: +36-30/889-1504
E-mail: info@oertlikft.hu
Web: www.oertli.com


Kapcsolódó dokumentum:


hatekony-ablakgyartas-oertli-szerszamokkal


Tetszett a cikk?