Prémium bútoripari termékek testközelből

A REHAU Kft. hosszú idő után idén április 22–24-ig kiállítási standdal képviseltette magát a budapesti Papp László Sportarénában megszervezett Konyhakiállításon, ahol a cég épületgépészeti üzletágával közösen bemutatta legújabb fejlesztéseit.

A bútoripari üzletág elsősorban a RAUVISIO high-tech felületi anyagok bemutatására helyezte a hangsúlyt, bemutatták a Noir, a Crystal, a Brilliant és a Mineral felületeket is.

Emellett a matt kivitelű RAUVOLET bútorredőnyöket is ki lehetett próbálni a standon. A továbbiakban a teljesség igénye nélkül igyekszünk bemutatni a standon látott termékeket.

A REHAU és a HYUNDAI összefogásával az innovatív prémium termékek két nemzetközi képviselője egyesíti kompetenciáit. A RAUVISIO mineral egy sokoldalú ásványi alapanyag, amely egyesíti a műanyagok előnyös tulajdonságait a kőhatású felület látványával. UV-állóságuknak köszönhetően az ásványi alapanyagok bel- és kültéren egyaránt használhatók. Homlokzati panelek, fali panelek, fürdőszobák, konyhák, szállodák és éttermek vagy laboratóriumok reprezentatív fogadóterei – az alkalmazási sokszínűségnek szinte semmi sem szabhat határt. 112 dekor és a lapokkal azonos színű szaniterek is rendelkezésre állnak mosogatókkal, mosdókagylókkal, zuhanytálcákkal és fürdőkádakkal.

A RAUVISIO noir ötvözi az eleganciát a legmagasabb szintű kivitelezéssel, így ragadja meg a kozmopolita életérzést. A selyem-matt kivitel élettelivé teszi a felületet és tökéletes egyensúlyt teremt dizájn és funkció között. A tizenkét trendszínből álló paletta a dizájn- és divatvilágot ma is jellemző film noir összetéveszthetetlen stílusában kínál inspirációt: mély szénfekete, a legtisztább fehér, valamint a tompított tengeri és smaragdtónusok repítik a képzeletet és az érzékeket Lauren Bacall és Humphrey Bogart stílusos, titokzatos világába. A RAUVISIO noir extrém karc-, víz- és hőálló, így vízszintes és függőleges használatra is alkalmas.

ÚJ: 100%-OS DIZÁJNHARMÓNIA A RAUVOLET NEMESMATT BÚTORREDŐNYÖKKEL

A RAUVOLET nemesmatt redőnyrendszer színben illeszkedik a RAUVISIO noir felületeihez. Így a bútorgyártás és a konyhabeli felhasználás során a redőnyös szekrények teljesen megegyező árnyalatban kombinálhatók. A kilenc színnek és a variálható méreteknek köszönhetően az új termékcsoport minden klasszikus szekrényméretet lefed. A csévélőmechanikával ellátott kazettás rendszernek köszönhetően a redőny egy mozdulattal a bútortestbe szerelhető. Mindezek mellett kiállítottuk épületgépészeti üzletágunk legújabb fejlesztését, a REHAU re.source okos vízadagolót, amely minden luxuskonyha hasznos és elengedhetetlen kiegészítője. Egy csapból kaphatunk szűrt, szénsavas, hűtött, vagy lobogóan forró, tiszta ivóvizet.

Sort kerítettünk a Piper Kft. és a REHAU közös konyhatervpályázatának díjátadójára is, amelynek keretében számos értékes pályázat érkezett. A nyerteseket és pályamunkáikat honlapunkon és Facebook-oldalunkon mutatjuk be hamarosan.

Minden kedves látogatónknak köszönjük a részvételt!

 

www.facebook.com/rehaumagyarorszag
www.rehau.hu


Kapcsolódó dokumentum:


premium-butoripari-termekek-testkozelbol


Tetszett a cikk?