Végtelen színvilág tükörfénnyel

A fenti hátrányok kiküszöbölésére egyik lehetséges mód az akrilfelületű frontok alkalmazása, melyekből a Shine Alpok Kft. egyedi megoldásokat kínál. A cég által gyártott ajtófrontok egyedi méretben rendelhetők a RAL színskála bármelyik színében, élzárással ellátva, és akár házhoz szállítva.
Végtelen színvilág tükörfénnyel Frontfelületek gyártása során talán a magasfényű felületek előállítása a legkényesebb, bár napjainkban több lehetőség is kínálkozik a megoldásra. Legelterjedtebb a magasfényű festés, amely jó megoldás ugyan, de hátránya a munka- és időigényesség valamint a viszonylag sérülékeny felület. Az üveggel borított felületek kemények, karcállóak, ugyanakkor az üveg törékeny, így megmunkálása nehézségekbe ütközik és a hordozólapra való rögzítés is nehézségeket rejt. Magasfényű akril ajtófrontok A lapok felépítése A korszerű frontmegoldás szerkezetileg a következőképpen alakul. Maga a felület egy 2 mm vastag, egyéb területekről már jól ismert AKRIL lap, melynek a hordozóanyag felőli oldala színezett, a hordozóanyag 16 mm vastag (alapesetben fehér) laminált forgácslap. Az élek lezárása 0,5 mm vastag alumínium élzáróval történik. Ennek a szerkezeti felépítésnek az eredménye egy tökéletesen sík, tükörfényt biztosító 18 mm vastag panel.


Felhasználási terület Függőleges felületekre (ajtófrontok, takarólapok, falpanel, ajtóbetét stb.) kiválóan alkalmas. Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a termék nem csupán konyhafrontokhoz készült. Bár kiválóan alkalmas erre a célra, mégis számos lehetőséget tartogat a fürdőszobabútorok, gardróbok gyártásában, valamint a belsőépítészetben egyaránt. A használati utasításokat betartva a felülete egy kemény réteget eredményez, mely karcállósága igen jó, sérülés esetén javítható, polírozható (szilikonmentes polírpasztával), a technológiából eredően a festékréteg sosem sérül, polírozással nem csökken a vastagsága. Rendkívüli előnye, hogy a faiparban ismert alapgépekkel vágható, fúrható, marható stb. Bármilyen egyedi színben rendelhető felár nélkül. Gyártás a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül történik.

 


Shine Alpok Kft.
Tel.: 94/769-012. Fax: 70/900-3748.
Mobil: 70/432-4870.
E-mail: rendeles@shinealpok.hu


Tetszett a cikk?