Woodstock: felületek a természet változatosságával



Innovatív újdonságként szerepelnek a kínálatban az erősen strukturált felületű MDF-lapok, amelyeket különféle mintázatú (jellemzően geometrikus, hullámos, ill. természetes formákat idéző), 3-dimenziós marással munkálnak meg, majd tetszés szerinti színre festik, lakkozzák őket.
Hasonlóan barázdált felületeket kapunk az MDF hordozóra ragasztott tömör fa vagy Corian-réteg marásával, az így előállított kétrétegű lapok vastagsága 20 mm. Készül még további típusú borítás a Corian és a fafurnér kombinálásával is.
A „Bajadér” kollekció a faintarzia hagyományait fejleszti tovább modern formában, a változatos színű, natúr vagy színesre pácolt faanyag felhasználásával kialakított mintázat, a kontrasztosan egymás mellett futó csíkok karakteres ritmust adnak a felületnek.
A termékek bármilyen dekorációs célra felhasználhatók: falborításként vagy a laptermékeknél szokásos belsőépítészeti szerkezeti, illetve bútorelemként, ajtóként egyaránt. A lehetőségek szinte végtelenek, szabad utat engedve a fantáziának.


Woodstock 2000 Bt.
1163 Budapest, Veres Péter út 19/b.
Tel.: 1/403-4958.
www.akrilux.com

 


Tetszett a cikk?