Munkalapok már gránitbetéttel is

A korszerű géppark és a lelkiismeretes hozzáállás eredményeként kifogástalan minőségű termékekkel látja el a Forest a piacot. Érdemes kiemelni, hogy az élzárások során PU ragasztási technológiát használnak, amely teljesen vízálló és alig látható ragasztási fugát eredményez.
Az új munkalapszínek mellett a szolgáltatások sora beépített gránitfelülettel gazdagodott. Az új termék egy 2 cm vastag, természetes gránitból készült lap, amelyet a munkalapba süllyesztenek. Ennek elsődleges célja, hogy a főzőlapról vagy a sütőből kivett edényeket, melyeknek nagyon forró az aljuk, ne közvetlenül a posztforming munkalapra, hanem hőálló felületre tehessük. A termék használható továbbá vágódeszka helyett is.
A munkalapbemarás és a lap közti szigetelést egy speciális ragasztó biztosítja. A gránitlap 2 mm-t kiáll a munkalap síkjából, ez szigetelő légréteget biztosít az edény és a munkalap között, így a munkalap nem károsodik még akkor sem, ha az edény lelóg a gránitlapról.
A termék beépített állapotban kerül forgalmazásra, 4 színben, 300×400 mm-es méretben. Helyét a konfekcionálás rendelőlapján kell jelölni. A cég tevékenysége nem korlátozódik azonban csak a munkalapok megmunkálására. Hasonlóan jó minőségben készülnek a zalaegerszegi üzemben a PET ajtók és az alumíniumkeretek is.


Forest Hungary Kft.
8900 Zalaegerszeg, Hock János u. 90/a
Tel.: 92/507-800. Fax: 92/507-890.
E-mail: info@foresteu.com
www.foresteu.com


Tetszett a cikk?