Áruprezentáció – ahogy a profik

A jól felszerelt üzlet megnyitásával tovább erősödik a Jaf Holz Kft. azon célkitűzése, mely szerint olyan „kompetenciaközpontot” kell létrehozni, amely a bútor- és épületasztalosipar teljes vertikumát képes kiszolgálni.
Az új üzlet a Häfele saját fejlesztésű új generációs HPM üzletberendezési szisztémájára épül, amely mind esztétikailag, mind áttekinthetőség szempontjából a végfelhasználók legmagasabb igényeinek is megfelel. Olyan standard formatervezett modulokból áll, amelyek színben, formában, méretválasztékban teljes összhangban vannak, és minden termékcsoport számára optimális bemutatófelületet biztosítanak. Így például külön-külön mintapaneleken tekinthetők meg többek között a bútorfogantyúk, tolóajtóvasalatok, kivetőpántok, fiókcsúszók, zárak és még sorolhatnánk.
Leegyszerűsítve, a magas minőségű termékek színvonalukhoz illően, rendezetten, méltó környezetben kerülnek bemutatásra. Az új boltban készleten található szinte az összes vasalat és kellék, amely az asztalos és belsőépítész felhasználók ellátásához szükséges. A Dunaharasztiban található korszerű shop mellett az A-Vasalat Kft. további öt Jaf-Holz telephelyen (Algyő, Zalaegerszeg, Dunaharaszti, Miskolc, Győr) nyitott Häfele termékek kiszolgálásával foglalkozó üzleteket, melyek mindegyike jelentős raktárkészlettel fogadja a vásárlókat.


 












2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 28.
(a Jaf Holz telephelyén)
Tel.: 24/537-710
dunaharaszti@avasalat.hu
 


Tetszett a cikk?