Kastamonu laptermékek

Napjainkban a cég natúr és laminált faforgácslapot, munkalapokat, ajtólapokat ajánl az érdeklődőknek. Konyhák berendezéséhez, korszerűsítéséhez, a Kastamonu Románia a forgalmazói hálózata segítségével, a legigényesebb ízlést is kielégítő laminált faforgácslap lakberendezési tárgyat ajánl vásárlóinak – rusztikus, természetes és hagyományos elemektől, egyszínű vagy fantáziaszínekben pompázó, modern, eredeti vagy avantgárd elemekig –, de legutolsó generációs technológiával előállított, kitűnő minőségű munkalapokat is.

VISION LAMINÁLT FAFORGÁCSLAP KOLLEKCIÓ

2012 óta egy 150 millió eurós befektetés eredményeként megvalósult faforgácslapgyár működésbe helyezésével, a Kastamonu Románia a környék legjelentősebb natúr faforgácslap előállító cégévé lépett elő. A Kastamonu Románia 8–40 mm vastagságú natúr faforgácslapot gyárt, évi 500 000 m3-es kapacitású folyamatos prés felhasználásával. Az előállított mennyiség részben saját felhasználásra, a laminált lapok gyártására, részben pedig eladásra szolgál. Ami a laminált faforgácslap termelést illeti, a gyárban két lamináló sor működik, évi 20 millió m2 összkapacitással, és egy hozzávetőleges 50 millió m2 kapacitású, dekorpapír-impregnáló sor. A szászrégeni gyár 8–38 mm vastagság közötti laminált faforgácslapot állít elő, állandó készlettel rendelkezik a 18 mm vastagságú egész lakberendezési tárgy kollekcióból.

A VISION lakberendezés kollekció jelen pillanatban 120 lakberendezési elemet tartalmaz, famintázatú, egyszínű és fantázia kategóriákból, 7 különböző összeállításban. Legutóbb 2014 szeptemberében egészítették ki új darabokkal a kollekciót . A V ISION laminált faforgácslap kollekció legutolsó 15 elemét az aktuális lakberendezési tendenciáknak megfelelően fejlesztették ki, amely előnyben részesíti a tömörfát és a visszafogott kidolgozást, időtlen – semleges vagy pasztell – tónusokat, ilyen módon létrehozva egy meleg, barátságos, természet közeli környezetet. A már létező termékskála állandó bővítésével és a cég fejlődési irányának követésével, a Kastamonu Románia hatékonyan tud válaszolni az ügyfelek állandóan fejlődő és mindinkább változatos igényére.

TECHNOTOP – MUNKALAPOK A KASTAMONU ROMÁNIÁTÓL

2014 második felében, egy 8 millió eurós befektetés eredményeként a Kastamonu Románia gyártelepén beindult egy munkalaptermelő vonal. Éves kapacitása 250 000 munkalap, terjeszkedési lehetőséggel. Az indító kollekció 70 elemet tartalmaz, famintázatú, egyszínű és fantázia kategóriákban, 7 különböző összeállításban. Az állandó készlet szabvány munkalapokat tartalmaz: 4100 mm hosszúságú, 600 vagy 900 mm szélességű, és 28 vagy 38 mm vastagságú darabokat. Kérésre és külön megrendelésre más alak és vastagság is legyártható. A Kastamonu Románia Technotop munkalapjai optimális megoldást ajánlanak a konyhákban, fürdőszobákban vagy egyéb lakótérben, úgy esztétikai, mint funkcionális szempontból. Többféle felhasználásra is alkalmasak, úgy a konyhában mint más helyiségekben, olyan berendezéseknél, amelyek felülete különösen nagy ellenálló képességet, illetve keménységet igényelnek. A tartósság, az ütés- és kopásállósság azok a tulajdonságok, amelyek a prémium termékek sorába emelik a Technotop munkalapokat. 


Tetszett a cikk?