Ne féljen megérinteni!

Az utóbbi években egy új irányzat van kialakulóban. A lemezanyagokat, forgácslapokat gyártó piacvezető vállalatok a természetes fa megjelenésének tökéletes utánzására törekednek. A színek és a felületi szerkezet a tökéletes eredményt meghatározó legfontosabb tényezők. A piacon számtalan színváltozat, bonyolult mintázat, szerkezetfajta és felületkezelés létezik. Minden egyes fafajta jellegzetes mintázattal és vonalakkal rendelkezik, melyeket imitálni szükséges. 

A Hranipex társaság a bútorélzárók piacvezető gyártójaként és értékesítőjeként időben felismerte ezt a trendet, és alkalmazkodott hozzá. Ennek köszönhetően több mint 60-féle mintázatot kínál a simától kezdve a gyöngysorokon keresztül egészen a fadekorok különböző pórusváltozatáig. A végső megjelenésnek tökéletesnek és természetesnek kell lennie.

A felületi szerkezet kiemeli az alapszínt és kihangsúlyozza azt, amit kell. A durva felületi szerkezet kiemeli a mintázat egyes vonalait, képes tökéletesen illeszkedni az alapmintához és követni az egyes vonalakat. Az eredmény szinte megkülönböztethetetlen a természetes fa megjelenésétől. Ezzel szemben a finom gyöngyszerkezet nyugodtabbá teszi, elegáns akcentusával pedig nem bontja meg a bútor alapszínét.

Úgy, ahogy a természet lenyűgöz bennünket a sokszínűségével, az ABS bútorélzárók és lemezanyagok, forgácslapok világa is az igényes és egyedi piaci követelményeket teljesítő felületi szerkezetek számtalan változatát kínálja. Azt mondják, hogy egy pillantás többet ér mindet kimondott szónál, ezért tekintsék meg Önök is az ABS élzárók sokszínű mintázatait. 


Tetszett a cikk?