Kastamonu munkalapok

A Technotop és Neotop munkalapok a Kastamonu Románia szászrégeni telepén találhatók, a 2015. évben véglegesített, megközelítőleg 8 millió eurós beruházás eredményeként létrehozott legújabb gyártósorán készülnek.

A Technotop munkalapok által a bútorok tartósabbá válnak. Felületüket minőségi laminált réteg fedi, amely ellenáll a karcolásnak, a foltoknak és a magas hőnek, az alsó felét pedig vízálló ellenhúzó papír borítja. A laminált réteg és az ellenhúzó papír találkozásánál olvasztott poliuretán ragasztóból készült vízvető található, ami leszigeteli a toldást és növeli a vízgőzökkel és a folyadékokkal szembeni ellenállást. A munkalap első éle U profillal készül postforming eljárással, ütésre ellenálló MDF-erősítéssel. A hátsó peremet PVC perem él fedi.

A jelen kollekció 60-féle dekort tartalmaz: egyszínű, fa- és fantáziamintázattal, 9 különböző felülettel.

A rajzolat közül 9 és a struktúrákból 2, egészen új 2016 végén készült, amelyekkel a Kastamonu Románia ismét bebizonyítja, hogy lépést kíván tartani a piac követelményeivel és a szakma legújabb törekvéseivel. A Neotop munkalapok a Kastamonu Románia munkalapjainak gazdaságos változatát képviselik, amelyekkel elérhető áron ajánl minőségi terméket a bútorgyártóknak. A munkalap felületét a karcolásokkal szembeni fokozott ellenállású laminált réteg fedi, az alsó felét pedig vízálló ellenhúzó papír borítja. A postforming 6 mm sugarú, „U” típusú eljárással készült. A szigetelés és a magas ellenállóság a Technotop munkalapokkal megegyező vízvetőnek köszönhető.

A bemutatkozó kollekció 10-féle dekort tartalmaz, egyszínű, fa- és fantáziamintázattal, matt (PS51 és PS52) és fényes kivitelben.

A Kastamonu Románia Technotop és Neotop munkalapjai széles körű felhasználásra alkalmasak, főként olyan helyeken, ahol a fő szempont a felületek ellenálló képessége és tartóssága.

Kitűnő megoldást jelentenek a lakások ötletes berendezéséhez esztétikai és funkcionális szempontból egyaránt.

www.kastamonu.ro
sales@kastamonu.ro


Kapcsolódó dokumentum:


kastamonu-munkalapok-az-oen-igenye-szerint


Tetszett a cikk?