Új Mirror Gloss design

Számunkra a design életstílus és fejlődésünk egyik alapköve. Nélküle nem élünk, nem fejlődünk, létszükségletünk. Vele dolgozunk, érte küzdünk. Irányt mutatunk és kifejezünk….

E hitvallással indítottuk el a 2016– 2017-es dekorkollekciónk fejlesztését, amelyet most a Mirror Gloss 2.0 négy új csodálatos dekorjának bevezetésével folytatunk. A FALCO Zrt. fáradhatatlanul kutatja, hogy melyek azok a dekorfejlesztési irányok, amelyek még jobbá és teljesebbé teszik kínálatunkat, megoldást adva a bútortervezőknek, belsőépítészeknek, a felhasználóknak, vagyis önöknek a mindennapok szakmai kihívásaira.

Az Y121-es Hideg Fehér dekor bevezetésekor megállapítottuk, hogy a fehér és az uni színek meghatározó szerepet töltenek be a design világában. Ez a megállapítás mondhatni különösen érvényes a csillogó fényes, így a MIRROR GLOSS dekorokra. A most bemutatásra kerülő és 2017. szeptember 1-jétől hivatalosan is bevezetett négy új MIRROR GLOSS dekor várhatóan a design trendet követő felhasználók kedvelt színei lesznek.

Mind a négy Mirror Gloss dekor kellemesen ötvözhető bútorok és belsőépítészeti tervezéskor a rusztikus fadekorokkal, más uni színekkel, vagy esetleg topp matt dekorokkal, így biztosítva a jelenleg aktuális dekortrendeket. Az új dekorok a FALCO Mirror Gloss Express kollekció elemei lettek, és a standard 2800x2050x18 mm-es méretben bekerültek a laminált lap programjába, amelyek a FALCO Zrt. tárnoki telephelyén komissiózva is elérhetők.

A Mirror Gloss-termékekhez igazodóan, az új dekorok szín- és struktúraazonos HPL-ként, 3050x1300x0,8 mm méretben és élzáróként 22x1,3 mm méretben is elérhetőek a termékkínálatban, lehetőséget biztosítva ezáltal a kreativitás kibontakoztatásához. 

M350 FS70 / 5981 MG
Kashmir /  Chasmere

M351 FS70 / 7045 MG
Szatén / Satin
M352 FS70 / 7166 MG
Latté / Latte
M353 FS70 / 6299 MG
Kobalt Szürke / Cobalt Grey

 


Kapcsolódó dokumentum:


uj-mirror-gloss-design


Tetszett a cikk?